Covid19.gov.gr: Η ιστοσελίδα με πληροφορίες και όλα τα μέτρα για τον κοροναϊό

Covid19.gov.gr: Η ιστοσελίδα με πληροφορίες και όλα τα μέτρα για τον κοροναϊό

Στον «άερα» ο κεντρικός κόμβος πληροφόρησης της κυβέρνησης

Ξεκίνησε τη λειτουργία της από σήμερα Τρίτη, η ιστοσελίδα covid19.gov.gr. στην οποία ο καθένας μπορεί να βρει όλες τις χρηστικές πληροφορίες για τα μέτρα που αφορούν τον κοροναϊό καθώς επίσης και απαντήσεις από τους ειδικούς σε βασικά ερωτήματα.

Κατά την ημερήσια απογευματινή ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε σχετικά με τον νέο ιστότοπο: «Θα ήθελα επίσης να σας πληροφορήσω για μια πρωτοβουλία που προάγει την πρόσβαση στην πληροφόρηση.

Το Covid19.gov.gr αποτελεί πλέον τον κεντρικό κόμβο πληροφόρησης της κυβέρνησης για όλες τις πολιτικές, για όλες τις δράσεις των Υπουργείων για την αντιμετώπιση του κοροναϊού.

Εκεί θα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλα τα μέτρα των Υπουργείων, ερωταπαντήσεις που παρέχουν εξηγήσεις για κάθε βασική πολιτική.

Στατιστική απεικόνιση του κρουσμάτων, απαντήσεις σε ερωτήσεις πολιτών και αυτή η υπηρεσία θα προστεθεί τις επόμενες ημέρες.

Κλείνοντας θα ήθελα και εγώ με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υγείας να εκφράσω εκ μέρους όλων αυτών που είμαστε επιχειρησιακά στην πρώτη γραμμή της μάχης, την ευγνωμοσύνη μας σε αυτούς τους συναδέλφους της πρώτης γραμμής που αγωνίζονται στα ζητήματα της υγείας».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό