Ξεπέρασε τα 2 εκατ. πωλήσεις το «έξυπνο» ρολόι της Huawei

Ξεπέρασε τα 2 εκατ. πωλήσεις το «έξυπνο» ρολόι της Huawei

Η εταιρεία πέτυχε ανάπτυξη του κλάδου των wearables κατά 282,2% σε σχέση με πέρσι

Η Huawei ανακοίνωσε πως το «έξυπνο» ρολόι Huawei Watch GT ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 2 εκατομμύρια κομμάτια σε όλο τον κόσμο από το λανσάρισμά του πέρσι τον Οκτώβρη μέχρι τώρα, παίρνοντας επίσημα τον τίτλο του πιο δημοφιλούς «έξυπνου» ρολογιού της Huawei παγκοσμίως.

Με βάση την αναφορά για το πρώτο τρίμηνο του 2019, της κορυφαίας εταιρείας αναλύσεων IDC, η Huawei πέτυχε ανάπτυξη του κλάδου των wearables κατά 282,2% σε σχέση με πέρσι με συνολικές πωλήσεις 5.000.000 μονάδων και αυτό την κατατάσσει ανάμεσα στους τρεις κορυφαίους κατασκευαστές wearables του κόσμου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, από την ημέρα που λανσαρίστηκε, το Huawei Watch GT λαμβάνει συνεχώς διθυραμβικές κριτικές από media και καταναλωτές, αποσπώντας διάφορα βραβεία και επαίνους για τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του, ειδικά για τη μπαταρία του.

Μετά από έρευνες που έδειξαν, ότι η μικρή διάρκεια μπαταρίας και η συχνή φόρτιση αποτελεί πρόβλημα για τους καταναλωτές, η Huawei έδωσε την λύση της μέσα από το Huawei Watch GT, που είναι εφοδιασμένο με το δικό της Lite OS λειτουργικό σύστημα που παρέχει εξαιρετικά μεγάλη αυτονομία μπαταρίας. Οι χρήστες μπορούν πλέον να ξέρουν πως με μια τυπική χρήση που περιλαμβάνει ολοήμερη λειτουργία με ενεργοποιημένη την παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, με την επιστημονική καταγραφή ύπνου να ενεργοποιείται τη νύχτα, με 90 λεπτά άσκηση την εβδομάδα και ειδοποιήσεις εισερχόμενων μηνυμάτων, η αυτονομία του μπορεί να φτάσει και τις δύο εβδομάδες.

Μια έρευνα που έγινε σε καταναλωτές νωρίτερα φέτος, έδειξε ότι το 81% των πελατών αγόρασαν το Huawei Watch GT, λόγω της μεγαλύτερης αυτονομίας μπαταρίας στην κατηγορία του. Άλλες τεχνολογικές καινοτομίες της Huawei που αγαπούν οι καταναλωτές, είναι μεταξύ άλλων, η παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, η αναγνώριση 6 τυπικών διαταραχών ύπνου, παρέχοντάς του συμβουλές και εξατομικευμένες υπηρεσίες για να βελτιωθεί η ποιότητα του ύπνου του καθώς και περισσότερες από 10 επιλογές άθλησης που βοηθούν τους καταναλωτές να καταγράψουν και να παρακολουθήσουν την πορεία των ασκήσεών και των προγραμμάτων γυμναστικής τους.

Η αφοσίωση και η προσήλωση στην Έρευνα και την Ανάπτυξη (R&D) αποδεικνύονται από την κατάταξη της Huawei στη λίστα των παγκόσμιων επενδυτών R&D που δημοσιεύτηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (EU Industrial R&D Investment Scoreboard 2018), στην οποία η Huawei καταλαμβάνει την 5η θέση και αποτελεί και την μόνη κινέζικη εταιρεία στο Top 10.

Παρακαλούμε περιμένετε ...