Αν είστε απαιτητικοί στον καφέ, σας χωρίζουν από το όνειρο 5.500 ευρώ

Αν είστε απαιτητικοί στον καφέ, σας χωρίζουν από το όνειρο 5.500 ευρώ

Το νέο νορβηγικό gadget για την αγαπημένη πρωινή συνήθεια

Όποιος δεν κάνει εκπτώσεις στο πρωινό τονωτικό του ξέρει καλά πως τίποτα δεν συγκρίνεται με την ευωδία του φρεσκοψημένου καφέ.

Και όποιος θα ήθελε να δοκιμάσει κάποια στιγμή την εμπειρία του σπιτικού coffee roasting έχει τώρα έναν στιλάτο σύμμαχο στο πλευρό του, βραβευμένο σε σημαντικό διαγωνισμό design.

Το ψηστήρι του καφέ της Roest είναι πάναπλο στην πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία του, καθώς όλα γίνονται από μια χρηστική οθόνη αφής. Αποδίδει 100 γραμμάρια λαχταριστού καφέ, είναι εύκολο στη μεταφορά, παρέχει συνδεσιμότητα Wi-Fi και ελέγχεται μέσω εφαρμογής, για να θυμάται τις προτιμήσεις σου είτε ψήνεις χειροκίνητα είτε αυτόματα.

Το κομψότατο νορβηγικό ψηστήρι είναι μάλιστα αποτέλεσμα πρόκλησης στον μηχανικό Sverre Simonsen, όταν οι Tim Wendelboe και Morten Wennersgaard της εταιρίας καφέ Nordic Approach τον προκάλεσαν να φτιάξει ένα μικρό οικιακό ψηστήρι. Τρία χρόνια μετά, δεν πίστευαν στα μάτια τους! Και έγιναν έτσι οι πρώτοι πελάτες του Simonsen.

Πέραν όλων των άλλων, η συσκευή ψησίματος αποτελεί και τεχνολογικό επίτευγμα. Ένα τόσο μικρό ψηστήρι δεν είναι εύκολο να εγκλωβίσει εντός του όλη αυτή τη θερμότητα χωρίς διαρροές, ένα χαρακτηριστικό που ανάγκασε τον Simonsen σε έναν μικρό άθλο.

Το Roest Coffee Roaster κοστίζει βέβαια 5.500 ευρώ, κάνοντας όνειρο για τους περισσότερους τις ευεργετικές του υπηρεσίες…