Η Huawei παρουσίασε το P30 lite στην Αθήνα

Η Huawei παρουσίασε το P30 lite στην Αθήνα

Εξοπλισμένο με τρεις κάμερες στο πίσω μέρος που υποστηρίζουν υπερ-ευρυγώνιες λήψεις

Tο νέο έξυπνο κινητό Huawei P30 lite με τριπλή κάμερα παρουσίασε σήμερα στην Αθήνα η εταιρεία.

Όπως επισημάνθηκε, το νέο μέλος της οικογένειας P30 συνδυάζει την εμφάνιση με την καινοτομία και δημιουργεί το καλύτερο αποτέλεσμα για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα τηλέφωνο της σειράς P30. Το Huawei P30 lite είναι εξοπλισμένο με τρεις κάμερες στο πίσω μέρος που υποστηρίζουν υπερ-ευρυγώνιες λήψεις και Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), με αποτέλεσμα να δίνεται η λήψη φωτογραφιών, έτοιμων να τυπωθούν σε αφίσες.

Η διάταξη της τριπλής κάμερας περιλαμβάνει μια κύρια 48MP, μια δεύτερη υπερ-ευρυγώνια κάμερα 8MP και μία κάμερα βάθους πεδίου. Στο εσωτερικό του Huawei P30 lite ο AI επεξεργαστής Kirin 710 συνεργάζεται άψογα με το λειτουργικό σύστημα EMUI 9.0.1 και τον αποθηκευτικό χώρο των 128GB για μια ακόμα πιο "smart" εμπειρία με το τηλέφωνό σας.

Το σύστημα τριπλής κάμερας του νέου μοντέλου όπως αναφέρθηκε στη διάρκεια της παρουσίασης, καλύπτει όλο το εύρος ζούμ ενώ υποστηρίζει και διάφορα φωτογραφικά εφέ. Η φωτογραφική μηχανή υψηλής ανάλυσης 48MP χρησιμοποιεί τεχνολογία ζουμ χωρίς απώλειες, η οποία της επιτρέπει να προσφέρει απόδοση ισοδύναμη με επαγγελματικό τηλεφακό ενώ διαθέτει και οπτικό 2x zoom.

Όπως ανακοινώθηκε για όσους προχωρήσουν σε προ-παραγγελία έως και τις 10 Μαΐου για το Huawei P30 lite από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας θα λάβουν δώρο το wearable, το Huawei Band 3 Pro.