Ένα τρελό μονότροχο ηλεκτρικό πατίνι που ισορροπεί μόνο του

Ένα τρελό μονότροχο ηλεκτρικό πατίνι που ισορροπεί μόνο του

Δείτε πως λειτουργεί

Το ηλεκτρικό σκούτερ KO1+ της Kiwano εγγράφεται στη νέα μόδα με τα πατίνια, μόνο που αυτό είναι κομματάκι διαφορετικό από τα άλλα.

Μονότροχο και περιπετειώδες, πιάνει ταχύτητες 20 χλμ/ώρα και τόσο το ηλεκτρικό μοτέρ του των 1.000 watt όσο και οι μπαταρίες ιόντων λιθίου του χαρίζουν αυτονομία 40 χιλιομέτρων με μόλις μία ώρα φόρτιση!

Η έμφαση έχει δοθεί εδώ στο ογκώδες πολυανθρακικό λάστιχο, αλλά και στα κράματα ανθρακονήματος που απαρτίζουν τον σκελετό και την ανάρτηση, απορροφώντας κραδασμούς και χαρίζοντάς του off-road δυνατότητες. Ακόμα και σε ανηφόρες 30% ανεβαίνει χωρίς πρόβλημα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να σκαρφαλώσεις πάνω του και να γείρεις μπροστά, αφήνοντας τη συνοδευτική εφαρμογή να κάνει όλα τα υπόλοιπα για σένα.

Το KO1+ δεν είναι απλώς για μετακίνηση στην πόλη, αλλά για πραγματικές περιπέτειες σε κάθε τερέν (ακόμα και χιόνι!) με περιβαλλοντικές πάντα ευαισθησίες.

Πρακτικό και εναλλακτικό, κινείται με άνεση και αποφασιστικότητα από βρεγμένα πεζοδρόμια μέχρι και χωμάτινες διαδρομές, καθώς τίποτα δεν τρομάζει το μικρό αυτό κτηνάκι.

Εφοδιασμένο με αισθητήρες, αντιλαμβάνεται πότε γέρνεις εμπρός ή πίσω, απλοποιώντας κατά πολύ τις στροφές και το σταμάτημα. Και βέβαια ισορροπεί μόνο του, χαρίζοντας μια απαράμιλλη φυσικότητα στις μετακινήσεις.

Όσο για την εφαρμογή που το συνοδεύει, πέρα από το γεγονός ότι επιτρέπει ρυθμίσεις πολλαπλών σημείων, έχει και τη λειτουργία «ακολούθησέ με», που το κάνει να σε ακολουθεί πράγματι όταν περπατάς!

Η τιμή του δεν είναι βέβαια για τον καθένα, καθώς μιλάμε για 1.150 ευρώ. Με τα οποία παίρνεις βέβαια μια από τις πιο φανταστικές λύσεις εναλλακτικής μετακίνησης.