Οι ειδικοί της iQservice είναι οι ιδανικοί επαγγελματίες για το σπίτι σας

Οι ειδικοί της iQservice είναι οι ιδανικοί επαγγελματίες για το σπίτι σας

Οι κατάλληλοι για επισκευή της τηλεόρασης ή του ηλιακού σας θερμοσίφωνα

Ο ηλεκτρολόγος είναι ένας απαραίτητος επαγγελματίας μέσα στο σπίτι σας. Επισκευάζει τις περισσότερες συσκευές που έχουν χαλάσει και σας απαλλάσσει από πολύ μεγάλα έξοδα, μιας καινούργιας αγοράς!

Δύο πολύ σημαντικές επισκευές που προσφέρουν οι ειδικοί της iQservice είναι οι επισκευές τηλεοράσεων και η επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα.

Για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την εταιρεία και να κανονίσετε άμεσα την επίσκεψη του ειδικού στο σπίτι σας.

Επισκευή ηλεκτρικού θερμοσίφωνα

Εκτός από την εξειδικευμένη επισκευή που μπορεί να χρειάζεται ο θερμοσίφωνάς σας, οι ηλεκτρολόγοι μας αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν και μία συνολική συντήρηση του ηλιακού σας, με εργασίες όπως το καθάρισμα της δεξαμενής, ο έλεγχος της βαλβίδας, οι εργασίες που χρειάζονται να γίνουν για να μην καταπονηθούν οι σωληνώσεις και η χρήση αντιψυκτικού υγρού.

Από κάθε εργασία επισκευής και συντήρησης ηλιακού θερμοσίφωνα, μπορείτε να αποκομίσετε πολλά οφέλη όπως είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής του θερμοσίφωνα, η εξοικονόμηση ενέργειας και η καλύτερη απόδοση του θερμοσίφωνα.

Η ομάδα των ηλεκτρολόγων που θα έρθει στον χώρο σας, θα σας συμβουλεύσει ώστε σε πολύ μικρά θέματα που μπορεί να προκύψουν, να γνωρίζετε τι να κάνετε για να τα αποφύγετε. Για παράδειγμα το καλοκαίρι μπορείτε να καλύψετε τους συλλέκτες με ένα σεντόνι, ώστε να αποφύγετε την φθορά. Τον χειμώνα από την άλλη χρειάζεται να συμπληρώσετε αντιψυκτικό υγρό.

Επισκευές τηλεοράσεων

Όποιο μοντέλο τηλεόρασης και να έχετε οι ειδικοί της iQservice έρχονται στον χώρο σας μελετούν το πρόβλημα και σας προτείνουν λύσεις, είτε παίρνοντας την τηλεόραση στο εργαστήριο για να την φτιάξουν είτε επισκευάζοντάς την επιτόπου στον χώρο σας.

Ανάμεσα στις εργασίες που αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε άμεσα είναι η εγκατάσταση της κεραίας, οι επισκευή ρωγμών στην οθόνη της τηλεόρασης αλλά και ο προγραμματισμός της.

Για κάθε επισκευή τηλεοράσεων οι ηλεκτρολόγοι είναι στη διάθεσή σας. Και για οποιαδήποτε εργασία στον ηλιακό η εταιρεία της iQservice σας προτείνει τον κατάλληλο ηλεκτρολόγο ή ψυκτικό.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της IQService.