Η σκληροτράχηλη καφετιέρα που αρχίζει εκεί όπου όλες οι άλλες σταματούν

Η σκληροτράχηλη καφετιέρα που αρχίζει εκεί όπου όλες οι άλλες σταματούν

«Η βιομηχανία των οικιακών συσκευών ονομάζεται οικιακών συσκευών για κάποιον λόγο»

Το γίνεται όταν θες να πιεις μια γουλιά καφέ πάνω στο γιαπί, στο ορυχείο στα έγκατα της Γης ή απλώς στην κυριακάτικη απόδραση στην εξοχή;

Είτε τον ονειρεύεσαι απλώς είτε έχεις φροντίσει να προμηθευτείς την καφετιέρα που δεν καταλαβαίνει από καταπόνηση και απαιτητικές συνθήκες.

Η Coffeeboxx της Oxx είναι κλεισμένη μέσα σε ένα άκαμπτο κέλυφος που δεν νιώθει από σκόνη, νερό και χτυπήματα, αντέχοντας ακόμα και βάρος 680 κιλών, ενώ ζυγίζει μόλις 5,5 κιλά.

Μέσα σε 75 δευτερόλεπτα έχει έτοιμες τις πρώτες κούπες ζεστού καφέ, την ίδια ώρα που είναι σχεδιασμένη για κίνηση, με αποσπώμενο καλώδιο 3 μέτρων και θηριώδη δεξαμενή 2,5 λίτρων ώστε να διαρκεί όλη μέρα.

Η Coffeeboxx είναι η καφετιέρα του σκληρά εργαζόμενου και του ατζαμή, του εργάτη αλλά και του περιπετειώδη τύπου που το σκάει συχνά από την πόλη. Ακόμα και για τους κυνηγούς καταιγίδων είναι κατάλληλη, αντέχοντας σε κλοτσιές, πτώσεις, ακόμα και μικρής ισχύος εκρηκτικά!

«Η βιομηχανία των οικιακών συσκευών ονομάζεται οικιακών συσκευών για κάποιον λόγο», λέει με νόημα ο ιδρυτής της Oxx, Jim Doan, «είναι γιατί φτιάχνουν συσκευές για το σπίτι. Εγώ ήθελα να φτιάξω μια εταιρία για τον χώρο που είναι εκτός σπιτιού». Ο Doan δανείστηκε όλα τα καλά στοιχεία από τη βιομηχανία κατασκευής εργαλείων, μιας και οι καφετιέρα του είναι ακριβώς για το εργοτάξιο.

Κοστίζει 200 ευρώ (230 δολάρια) και είναι ιδανική για όλες εκείνες τις φορές που θες έναν καφέ εκεί όπου δεν υπάρχει.