Η πανέξυπνη θυροτηλεόραση που είναι ασύρματη, κομψότατη και πρωτοποριακή

Η πανέξυπνη θυροτηλεόραση που είναι ασύρματη, κομψότατη και πρωτοποριακή

Διαθέσιμη από τα τέλη Μαρτίου

Σαν απλό κουδούνι εξώπορτας μοιάζει, κι όμως είναι η νέα έξυπνη θυροτηλεόραση της August που έκλεψε ήδη βλέμματα και καρδιές.

August View τη λένε και δεν είναι παρά ένα μικρό ορθογώνιο κουτί με μια κάμερα στο πάνω μέρος και ένα κουμπί για να χτυπάς το κουδούνι στο κάτω. Τι το ιδιαίτερο έχει αυτή η θυροτηλεόραση; Μα πως είναι ασύρματη!

Απλοποιώντας κατά πολύ την εγκατάσταση, καθώς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την προσαρμόσεις στην εξώπορτα και τέλειωσες. Αντίο καλώδια δηλαδή. Το μοντέλο τροφοδοτείται από επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (μια φόρτιση διαρκεί από 3-6 μήνες, ανάλογα με τη χρήση), τραβά υψηλής ανάλυσης βίντεο (1920x1440), έχει νυχτερινή όραση και ενσωματωμένο ηχείο για την επικοινωνία με τον επισκέπτη.

Επιπλέον, βγαίνει σε πολλά μεταλλικά χρώματα και διαθέτει ακόμα και αισθητήρα που πιάνει την κίνηση και φωτίζει τον επισκέπτη, ώστε να είναι ευκολότερη η καταγραφή του βίντεο.

Η έξυπνη θυροτηλεόραση θα είναι διαθέσιμη από τα τέλη Μαρτίου και κοστίζει 200 ευρώ (229 δολάρια). Η συσκευή επικοινωνεί μάλιστα με τις έξυπνες κλειδαριές της August, φέρνοντας στη νέα εποχή κι αυτό το κομμάτι του οικιακού εξοπλισμού...

1
σχόλιο
  1. avatar Prime Minister

    Τι ωραία ε;
    Και μόλις την τοποθετήσεις, έρχονται οι κλέφτες στην ξηλώνουν και την πουλάνε στο Μοναστηράκι για 100 Ευρώ.
    Το βγάλανε το μεροκάματο πάλι...

Παρακαλούμε περιμένετε ...