Tudder: Το «Tinder των αγελάδων» είναι γεγονός

Tudder: Το «Tinder των αγελάδων» είναι γεγονός

Μία εφαρμογή που βρίσκει το κατάλληλο ζώο για τη φάρμα του αγρότη

Καθώς η τεχνολογία συνεχώς εξελίσσεται, μπαίνει πλέον στην καθημερινή ζωή και των αγροτών. Το αποτέλεσμα είναι να γεννηθεί... το «Tudder»! Το «Tinder των αγελάδων» είναι πλέον γεγονός και οι αγρότες έχουν στη διάθεσή τους μία εφαρμογή που τους βοηθά να ταιριάζουν πιθανά «ταίρια» για τη φάρμα τους. Η ονομασία της εφαρμογής είναι ένας συνδυασμός της δημοφιλούς εφαρμογής ζευγαρώματος Tinder και της λέξης «udder» (μαστός) και οι χρήστες μπορούν να πατήσουν πάνω στο ζώο που τους ενδιαφέρει. Στη συνέχεια κατευθύνονται σε μία σελίδα του ιστότοπου SellMyLivestock, όπου μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και εικόνες πριν επιλέξουν αν θα προχωρήσουν σε αγορά του συγκεκριμένου ζώου ή όχι.

Στις πληροφορίες που παρέχονται, συμπεριλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- η απόδοση γάλακτος, το περιεχόμενο σε πρωτεΐνες ή η δυνατότητα αναπαραγωγής του βοοειδούς, όπως εξηγεί ο Νταγκ Μπέρνερ υπεύθυνος της ιστοσελίδας SellMyLivestock και της βρετανικής πλατφόρμας Graindex, που ασχολείται με αγροτικά εμπορικά θέματα.

«Το να ταιριάζεις ζώα μεταξύ τους είναι πολύ πιο εύκολο από ότι ανθρώπους διότι υπάρχει μία τεράστια ποσότητα πληροφοριών που αφορά τα ζώα και μπορεί να προβλέψει τους απογόνους τους», αναφέρει ο κ. Μπέρνερ. Επιπλέον, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα να φέρνει σε επικοινωνία αγρότες από όλη τη χώρα κάνοντας πιο εύκολες τις εμπορικές τους ανταλλαγές.

Στόχος των υπευθύνων είναι να κάνουν το Tudder την πρώτη εφαρμογή για ταίριασμα ζώων.