Ο πολυχρηστικός ρομποτικός βραχίονας που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σύγχρονο γραφείο

Ο πολυχρηστικός ρομποτικός βραχίονας που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σύγχρονο γραφείο

Το προϊόν βγήκε στο Kickstarter και μάζεψε το απαιτούμενο ποσό των 50.000 δολαρίων σε μόλις 5 λεπτά!

Ένα προϊόν βγήκε στη γνωστή πλατφόρμα χρηματοδότησης Kickstarter και μάζεψε το απαιτούμενο ποσό των 50.000 δολαρίων σε μόλις 5 λεπτά!

Πλέον έχει συγκεντρώσει πάνω από 400.000 δολάρια, καθώς όλοι θέλουν το πολυλειτουργικό Hexbot στο γραφείο τους.

Hexbot Modular Desktop Robotic Arm το λένε και είναι μια συσκευή με πολλές λειτουργίες που εναλλάσσονται εύκολα και γρήγορα, αποτελώντας ιδανική επιλογή για κάθε χώρο εργασίας.

Τι κάνει; Λειτουργεί ως παραδοσιακός εκτυπωτής, ως 3D printer, ως συσκευή χάραξης (laser engraver) και ως πραγματικός ρομποτικός βραχίονας για να πιάνεις πράγματα!

Η ακρίβεια των κινήσεών του αποκρυσταλλώνεται στα 0,1 χιλιοστά και η ταχύτητα κίνησης αγγίζει τα 500 χιλιοστά/δευτερόλεπτο, την ίδια ώρα που ελέγχεται μέσω USB με ένα εύκολο λογισμικό. Κι έτσι το προγραμματίζεις να κάνει ό,τι μπορείς να σκεφτείς!

Ακόμα εκπληκτικότερη είναι η τιμή του Hexbot, το οποίο κατεβαίνει στην επικράτεια των τρισδιάστατων εκτυπωτών και των laser engravers, συσκευών αρκετά ακριβών η καθεμία.

Σχεδιασμένο για δημιουργούς κάθε είδους, σχεδιαστές και ανθρώπους που έχουν ιδέες και δεν ξέρουν πώς να τις φέρουν στη ζωή, το Hexbot είναι ο καλός φίλος που σε βοηθά να σχεδιάσεις, να γράψεις, να χαράξεις και να τυπώσεις τρισδιάστατα με τον πλέον εύκολο τρόπο που έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής.

Όσο για την τιμή του, ξεκινά από τα 299 δολάρια (260 ευρώ)!