H ρομποτική μπάλα που φέρνει την οικογενειακή διασκέδαση στον 21ο αιώνα

H ρομποτική μπάλα που φέρνει την οικογενειακή διασκέδαση στον 21ο αιώνα

Δύο ώρες απίστευτου παιχνιδιού ανοίγονται μπροστά σου με μία φόρτιση στην υπέροχη αυτή σφαίρα των 130 ευρώ

Η Sphero Bolt Robotic Ball άφησε πίσω της όλες αυτές τις εφαρμογές που σου επιτρέπουν να κινείς μια πραγματική μπάλα σε εικονικούς χώρους.

Αυτή ελέγχεται -βλέπετε- από μια δική της εφαρμογή (Sphero Edu), με τη βοήθεια της οποίας την προγραμματίζεις στον πραγματικό κόσμο! Ο φωτεινός πίνακας προγραμματίζεται, ώστε να παίζεις παιχνίδια, να προβάλεις δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, ακόμα και πληροφορίες για την κατεύθυνση της μπάλας.

Η μαγεία δεν σταματά ωστόσο εδώ, καθώς οι αισθητήρες που έχει της επιτρέπουν να αντιδρά στην ταχύτητα, την επιτάχυνση και τη διεύθυνση της κίνησης, ενώ η ενσωματωμένη πυξίδα εγγυάται πως θα τα κάνει όλα μόνη της όταν αποφασίσεις να την ελέγξεις χειροκίνητα. Ακόμα και την επικοινωνία με τις άλλες σφαίρες της Sphero (μέσω υπερύθρων)!

Μια σφαίρα μπορεί, ας πούμε, να προβάλει στην οθόνη της το φαντασματάκι του Pac-Man και να κυνηγά παντού στον χώρο μια άλλη που παρουσιάζει τον ίδιο τον Pac-Man. Και είναι πρακτικά ανεξάντλητα αυτά που μπορείς να κάνεις μαζί της. Θέλεις, για παράδειγμα, να περιστρέφεται σαν τρελή κάθε φορά που τη χτυπά το φως ενός προβολέα; Προγραμμάτισέ τη να το κάνει.

Δύο ώρες απίστευτου παιχνιδιού ανοίγονται μπροστά σου με μία φόρτιση στην υπέροχη αυτή σφαίρα των 130 ευρώ…