Η συσκευή που υπόσχεται να κάνει την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων παιχνιδάκι

Η συσκευή που υπόσχεται να κάνει την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων παιχνιδάκι

Με την καθιέρωση του Bitcoin και του Ethereum, ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας

Μέχρι σήμερα, το λεγόμενο mining (εξόρυξη) των κρυπτονομισμάτων ήταν μια διαδικασία που ήξεραν λίγοι και εκλεκτοί να κάνουν, καθώς απαιτούσε τεχνογνωσία και αναζήτηση σε σκοτεινές γωνιές του ίντερνετ.

Πλέον όμως, με την καθιέρωση του Bitcoin και του Ethereum, ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Κι εδώ υπόσχεται πως θα μας βοηθήσει το Coinmine One Cryptocurrency Miner, απλοποιώντας τη διαδικασία.

Κατασκευασμένη με την υποστήριξη της Coinbase, η plug-and-play συσκευή τρέχει το Mine OS, ένα νέο λειτουργικό σύστημα που αφορά ακριβώς στην εξόρυξη κρυπτονομισμάτων και ενημερώνεται αυτόματα, προσαρμοζόμενο έτσι σε όλες τις αλλαγές πρωτοκόλλων της αγοράς.

Το βασικό χαρακτηριστικό ωστόσο αυτού του κουτιού που μοιάζει με Xbox είναι η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας στα μόλις 120W, σαν ένα PlayStation 3 δηλαδή! Αλλά και η χαμηλή στάθμη θορύβου στα 40 dB.

Η οικιακή συσκευή εξόρυξης ελέγχεται πλήρως από μια απλή εφαρμογή, επιτρέποντάς σου να διαχειρίζεσαι τα κέρδη σου. Bitcoin δεν κόβει για την ώρα, τα καταφέρνει ωστόσο περίφημα με τα Ethereum, Ethereum Classic, Monero, και Z-Cash.

Όσο για το κόστος του Coinmine One Cryptocurrency Miner, αποκρυσταλλώνεται στα 700 ευρώ (799 δολάρια)…

Παρακαλούμε περιμένετε ...