Παρατείνεται η παραγωγή του εντυπωσιακού Ford GT λόγω ζήτησης

Παρατείνεται η παραγωγή του εντυπωσιακού Ford GT λόγω ζήτησης

Από τις 8 Νοεμβρίου ξανανοίγει για ένα μήνα το παράθυρο υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων σε ορισμένες αγορές

Η Ford Motor Company ανακοίνωσε ότι η παραγωγή του εντυπωσιακού Ford GT θα παραταθεί κατά δύο χρόνια περίπου, προκειμένου να ικανοποιηθεί η αυξημένη ζήτηση.

Η εταιρία, θα προσφέρει τώρα περίπου 1.350 Ford GT για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Από τις 8 Νοεμβρίου, η Ford ξανανοίγει για ένα μήνα το παράθυρο υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων σε ορισμένες αγορές, για όσους φιλοδοξούν να γίνουν μέλη της ελίτ των ιδιοκτητών GT.

Οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες θα μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο FordGT.com, και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις, θα συνεργαστούν με την υπηρεσία Ford GT Concierge Service για μία εξατομικευμένη εμπειρία αγοράς.

Αρχικά, η Ford είχε ανακοινώσει μία περιορισμένη παρτίδα παραγωγής 1.000 οχημάτων μέσα σε τέσσερα χρόνια. Η παραγωγή του Ford GT  (με κινητήρα 3.5L EcoBoost V6 Twin Turbo, ανθρακονημάτινη δομή, ενεργή αεροδυναμική και τελική ταχύτητα 347 χλμ/ώρα) ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2016.

Επίσης, η εταιρία ανακοίνωσε πρόσφατα ένα νέο, επετειακό μοντέλο Ford GT Heritage Edition για τα πενήντα χρόνια από τη νίκη του Ford GT40 στο Le Mans 1968 και 1969, με αγωνιστικά χρώματα της Gulf Oil, σε ένα συνδυασμό θαλασσί (Heritage Blue) και πορτοκαλί (Heritage Orange), limited-edition.

Οι Ευρωπαίοι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις θα είναι υποψήφιοι για την απόκτηση ενός οχήματος Ford GT, με έτος κατασκευής από 2020 έως 2022.

Νίκος Τσάδαρης