Το κόλπο για να δεις ποιος, πότε και πόσα like σου έκανε

Το κόλπο για να δεις ποιος, πότε και πόσα like σου έκανε

Από απλή περιέργεια ή για πιο ιδιοτελείς σκοπούς, το Facebook κόλπο για να τους δεις όλους...

Θες να κάνεις μια νοσταλγική βουτιά στο παρελθόν, ή θες απλά να ξέρεις σε ποιον και πόσο άρεσαν οι φωτογραφίες που πόσταρες (για τους δικούς σου λόγους); Το Facebook σου δίνει τη δυνατότητα να φρεσκάρεις τη μνήμη σου και να δεις κάθε φωτογραφία στην οποία πάτησαν  like σε κάποια φάση της online δραστηριότητάς τους οι φίλοι σου, (ή ο/η σύντροφος σου).

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πας στη γραμμή αναζήτησης (search bar) και να πληκτρολογήσεις το «photos liked by» και το όνομα της αρεσκείας σου. Και να πατήσεις enter φυσικά. Ας το κάνουμε για τον Mark Zuckerberg, τον ιδρυτή του Facebook…

fac1

Θα μεταφερθείς έτσι σε μια σελίδα με μερικές από τις φωτογραφίες που έχει κάνει like ο Mark. Κάτω από το «μπουκέτο» των φωτογραφιών θα δεις το «see more», που θα πατήσεις τώρα για να τις δεις όλες.

face2

Κι αν θες να φρεσκάρεις τη μνήμη της δικής σου δράσης, πληκτρολόγησε απλώς στο search bar το «photos liked by me».

Παρά το γεγονός ότι το χαρακτηριστικό δουλεύει κάτι παραπάνω από αποτελεσματικά, υπάρχουν και μερικά ψιλά γράμματα εδώ, καθώς αν δεν είσαι φίλος με τον χρήστη που ανέβασε τη φωτογραφία που ο φίλος σου πάτησε like, τότε ενδέχεται να μη σου την εμφανίσει - ανάλογα με τα privacy settings εκείνου του χρήστη δηλαδή.