Πώς να προστατέψετε το κινητό σας με 5 απλές κινήσεις

Πώς να προστατέψετε το κινητό σας με 5 απλές κινήσεις

Πόσο απαραίτητες είναι οι θήκες κινητών;

Την σημερινή εποχή τα κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινής μας ζωής.

Όπως, λοιπόν, φροντίζουμε να προστατεύουμε τον ίδιο μας τον εαυτό από τον κίνδυνο να πάθουμε κάποιο ατύχημα, έτσι είναι απαραίτητο να προστατέψουμε και την πολύτιμη την smartphone συσκευή μας.

Όλοι ξέρουμε τον... πόνο που νιώθει κάποιος βλέποντας το κινητό του γρατσουνισμένο ή αντικρύζοντας την οθόνη σπασμένη ή ραγισμένη.

Εάν δεν θέλετε να βρεθείτε σε αντίστοιχη θέση, είναι χρήσιμο να δείτε τις παρακάτω απλές συμβουλές.

1. Χρησιμοποιήστε tempered glass

Η οθόνη μίας smartphone συσκευής αποτελεί το βασικότερο κομμάτι του κινητού μας τηλεφώνου. Είναι όμως και το πιο ευαίσθητο και το πιο ακριβό, στην αποκατάσταση, σημείο.

Δυστυχώς η οθόνη ενός smartphone μπορεί να σπάσει ακόμη και από μια μικρή πτώση, που οφείλεται σε απροσεξία. Εκτός του ότι μια σπασμένη ή ραγισμένη οθόνη δίνει πολύ άσχημη όψη στη συσκευή μας, μπορεί να σημαίνει και αδυναμία χρήσης της συσκευής ή βασικών λειτουργιών της.

Για να αποφύγετε να βρεθείτε σε αυτή την δυσάρεστη θέση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να αποκτήσετε τα απαραίτητα για την οθόνη του κινητού σας tempered glass. Το κατάλληλο προστατευτικό οθόνης από αντιχαρακτικό γυαλί θα προστατέψει την οθόνη της smartphone συσκευής σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

2. Αποκτήστε ποιοτικές θήκες κινητών

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι πάρα πολύ έντονοι. Καθημερινά, οι άνθρωποι καλούνται να ανταπεξέλθουν σε έναν μεγάλο αριθμό προβλημάτων και να ασχοληθούν ταυτόχρονα με πολλές και διαφορετικές εργασίες.

Μέσα λοιπόν στην βιασύνη και το άγχος είναι πάρα πολύ πιθανό κάποια στιγμή να πέσει το κινητό σας και να πάθει κάποια σοβαρή βλάβη.

Αυτός είναι και ο λόγος που σας προτείνουμε, να αποκτήσετε μία θήκη κινητού. Δεν είναι απαραίτητο να αποκτήσετε μια ακριβή θήκη, αρκεί να κάνετε μία ποιοτική επιλογή.

3. Προστάτεψτε την smartphone συσκευή σας από... εσάς

Η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις smartphone συσκευές μας είμαστε εμείς. Εμείς είμαστε οι κύριοι χειριστές τους, οπότε η ασφάλειά τους σχετίζεται και από τον τρόπο με τον οποίο τις χρησιμοποιούμε.

Εάν λοιπόν θέλετε να προστατέψετε το κινητό σας από μικρές και μεγάλες φθορές, τότε θα πρέπει να αποκτήσετε τα κατάλληλα αξεσουάρ κινητών αλλά και να φροντίσετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα σημεία στα οποία τοποθετείτε την συσκευή σας.

Για παράδειγμα αποφύγετε να τοποθετήσετε την συσκευή σας στην τσέπη του παντελονιού σας που είναι γεμάτη με νομίσματα, κλειδιά ή άλλα μικροαντικείμενα που μπορεί να την γρατσουνίσουν.

4. Χρησιμοποίηστε αδιάβροχες θήκες κινητών

Το νερό αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο κάθε συσκευής κινητού τηλεφώνου. Φροντίστε λοιπόν να προστατέψετε το κινητό σας από αυτό τόσο όταν ήσαστε στην παραλία και απολαμβάνετε το μπάνιο σας όσο και στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι να φροντίσετε να αποκτήσετε μια αδιάβροχη θήκη για το smartphone σας.

5. Κρατήστε σταθερά το κινητό σας

Ο τρόπος που χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο είναι πάρα πολύ σημαντικός καθώς εάν δεν προσέξετε μπορεί πολύ απλά το κινητό να σας πέσει από τα χέρια.

Δώστε, λοιπόν, σημασία στον τρόπο που κρατάτε το κινητό σας την ώρα που το χρησιμοποιείτε και επιλέξτε να εφαρμόσετε μία από τις θήκες κινητών έτσι ώστε το τηλέφωνο να μη γλιστράει εξαιτίας της λείας επιφάνειάς του.