Και εγένετο το Nametags από το Instagram -Μια πρώτη ματιά στην εφαρμογή

Και εγένετο το Nametags από το Instagram -Μια πρώτη ματιά στην εφαρμογή

Δείτε το βίντεο

Το Instagram ετοιμάζεται να κόψει την κορδέλα και να λανσάρει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Nametags.Το νέο εικονικό διαμαντάκι, επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργήσει μια ειδική εικόνα η οποία σαρώνεται από την κάμερα και έπεται το follow.

Όπως αποκαλύπτει το TechCrunch, το Nametags διευκολύνει τους χρήστες να προωθούν οπτικά τον λογαριασμό του Instagram τους- Πλέον δηλαδή το follow σε φίλο απλοποιείται στρέφοντας απλά την κάμερα προς το Nametag.

Μόλις οι χρήστες αποκτήσουν πρόσβαση, μπορούν να πατήσουν το κουμπί του σαρωτή QR στο προφίλ τους και να εμφανίσουν τον επεξεργαστή Nametag. Στη συνέχεια, μπορούν λοιπόν να διαλέξουν στην πορεία ένα φόντο στις αποχρώσεις του μωβ, που θυμίζει τα χρώματα του Instagram, ένα μοτίβο από εικονίδια ή από μια selfie την οποία μπορούν αν παραποιήσουν με τα ποικίλα φίλτρα εικονικής πραγματικότητας και να δημιουργήσουν το δικό τους emoji.

Τότε το όνομα του χρήστη εμφανίζεται στο κέντρο. Προς το παρόν, οι χρήστες της δοκιμαστικής ομάδας δεν μπορούν να μοιραστούν ή να σαρώσουν το Nametags.

Εκπρόσωπος του Instagram επιβεβαίωσε πάντως ότι ήδη τεστάρουν τη λειτουργία του Nametags στο πλαίσιο μιας ευρύτερης «ανακαίνισης» και ανάπτυξης.