Ποιος θα φύγει από το Survivor; Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

"Σάρωσε" στην ψηφοφορία των Μαχητών ο Γιάννης Σπαλιάρας

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Σάρα Εσκενάζη και η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor, όπως προέκυψε από την ψηφοφορία των Μαχητών στο συμβούλιο του νησιού, μετά την ήττα τους στο αγώνισμα ασυλίας με 10-3.

Στη διαδικασία της ψηφοφορίας “κυριάρχησε” το όνομα του Γιάννη Σπαλιάρα, καθώς τον ψήφισαν όλοι οι συμπαίκτες του, επικαλούμενοι αγωνιστικούς λόγους (με εξαίρεση τον Κώστα Αναγνωστόπολο που ανέφερε ότι είναι το άτομο που είναι λιγότερο καιρό με την ομάδα), ενώ ο ίδιος ψήφισε την Ελισάβετ.

Οι άλλες δύο υποψήφιες προήλθαν από τις ψήφους των δύο παικτών που εξασφάλισαν την ατομική τους ασυλία, με τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη να επιλέγει προς αποχώρηση τη Σάρα, ενώ τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να επιλέγει την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.

Έτσι, την Τετάρτη θα μάθουμε αν ο Γιάννης, η Σάρα ή η Ελισάβετ θα αποχωρήσουν από το παιχνίδι.

Νωρίτερα, τα αίματα άναψαν για άλλη μία φορά ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές, με αφορμή τις πρόσφατες αντιπαραθέσεις μεταξύ παικτών των δύο ομάδων στη διάρκεια των αγωνισμάτων.

Οι Μαχητές ενοχλήθηκαν μετά το αγώνισμα ασυλίας που έχασαν με τη στάση του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος φώναζε στον συμπαίκτη του ότι ο αντίπαλός του δεν άντεχε για να τον εμψυχώσει, θεωρώντας πως η στάση του αυτή ήταν προσβλητική. Από την άλλη, στο χθεσινό αγώνισμα επάθλου ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας που έγινε στόχο των “πυρών” των Διασήμων, λόγω του ότι επικαλέστηκε πόνους στη μέση στη διάρκεια του αγωνίσματος, όμως μετά εμφανίστηκε να έκανε... κωλοτούμπες και βουτιές.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μιλώντας στο Συμβούλιο του Νησιού, τόνισε ότι αυτές οι αντιπαραθέσεις πρέπει να σταματήσουν, όταν όμως πήρε το λόγο αμέσως μετά ο Γιάννης Σπαλιάρας τα πνεύματα οξύνθηκαν και πάλι, καθώς ο παίκτης των Μαχητών αρνήθηκε ότι προσποιήθηκε τραυματισμό για λόγους τακτικής, κάλεσε τον Κώστα Κοκκινάκη να του ζητήσει συγγνώμη, ενώ έκανε λόγο για “μαγειρέματα” στην ψηφοφορία αποχώρησης των Διασήμων κατά την οποία αποχώρησε ο Λάμπρος Χούτος, με προσυνεννοημένες ψήφους.

Ο Κώστας Κοκκινάκης αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη, αλλά αντίθετα ζήτησε το λόγο από τον Γιάννη Σπαλιάρα για τα περί “μαγειρέματος”, και όταν ο τελευταίος επικαλέστηκε συνομιλία του με τον Γιώργο Χρανιώτη, ο τελευταίος το διέψευσε, ενώ ο Κώστας Κοκκινάκης κατηγόρησε το μοντέλο-παρουσιαστή ότι είναι ανήθικος και ότι είναι “ντροπή” να τα λέει αυτά.