Η Μάιλι Σάιρους θα είναι… δασκάλα στο “The Voice”

Μίλησε για τη νέα της συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC

Ενθουσιασμένη δηλώνει η Μάιλι Σάιρους για τη συμμετοχή της στη νέα σεζόν του τάλεντ σόου «The Voice».

Η ποπ σταρ που μόλις κυκλοφόρησε το νέο τη τραγούδι «Μαλιμπού» βρέθηκε καλεσμένη σε ραδιοφωνική εκπομπή στο Λος Άντζελες και έδωσε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσε για τη νέα της συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC και για το τι θα πρέπει να περιμένουν οι τηλεθεατές να δουν στη νέα σεζόν του τάλεντ σόου.

Η Σάιρους θα είναι μία από τους δασκάλους στον 13ο κύκλο του «The Voice», μαζί με την Τζένιφερ Χάντσον, τον Μπλέικ Σέλτον και τον Άνταμ Λέβιν.

«Είναι κάπως τρελό. Αλλά είμαι ενθουσιασμένη που καθόμουν μαζί με την Τζένιφερ και άκουσα να λέει: μερικές φορές οι άνθρωποι μπορεί να είναι τόσο ταλαντούχοι, αλλά εάν δεν έχουν ηθική στη δουλειά τους τότε δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. Ήταν σαν να έλεγε: Είσαι τόσο μεγάλος όσο είσαι πρόθυμος να δουλέψεις σκληρά», είπε η Μάιλι.

Και πρόσθεσε: «σκέφτηκα ότι ήταν πολύ σπουδαίο αυτό που είπε γιατί πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι, νομίζουν ότι (η συμμετοχή τους στο παιχνίδι) είναι μόνο η λάμψη. Είναι σαν να κερδίζουν και μετά να είναι απλώς διάσημοι. Αλλά δεν είναι έτσι...για να κρατήσεις μία καριέρα όπως η Κέλι Κλάρκσον ή η Τζένιφερ Χάντσον πρέπει να δουλεύεις σκληρά και συνεχώς, όπως όταν βρίσκονται στο σόου, γιατί τα παιδιά που συμμετέχουν δουλεύουν πολύ».

Είπε ακόμα ότι πολλοί από τους διαγωνιζόμενους έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τη μουσική βιομηχανία.

«Είναι η πρώτη του φορά μακριά από το σπίτι, μακριά από την οικογένεια, μακριά από τα ζώα, τους φίλους και το σχολείο τους. Πρέπει να ξέρουν ότι θα έχουν πολύ χρόνο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και στα κρύα μέρη που δεν συνηθίζουν να πηγαίνουν χωρίς τους φίλους τους. Νομίζω ότι θα νιώσουν πραγματικά μόνοι, οπότε θα πρέπει να είναι σκληροί», επισήμανε.
Επιπλέον η Μάιλι επιβεβαίωσε ότι στο σόου θα εμφανιστεί και ο πατέρας της Μπίλι Ρέι Σάιρους ως μέντοράς της.

«Ναι ζήτησα από τον μπαμπά μου να είναι μέντοράς μου, γιατί μου άρεσε που για μένα ήταν πάντα ο μέντοράς μου και θα ήθελα να είναι και για άλλα παιδιά», είπε η τραγουδίστρια.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ