Survivor: Μάχη μέχρι τέλους για το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας

Άλλη μία σκληρή μάχη στον "στίβο" του Survivor ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές

Το έπαθλο επικοινωνίας είναι ως γνωστόν ένα από τα πιο σημαντικά κάθε εβδομάδα για τους παίκτες του Survivor, που παραμένουν αποκλεισμένοι από τον έξω κόσμο εδώ και πάνω από δύο μήνες, κι έτσι σε ένα ακόμα αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας Διάσημοι και Μαχητές τα έδωσαν όλα για τη νίκη, ώστε να έχουν το προνόμιο να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους.

Το αγώνισμα ήταν για μία ακόμα φορά συναρπαστικό, με τους Διάσημους να προηγούνται με 3-0 στην αρχή, αλλά τους Μαχητές να κάνουν την ανατροπή και το 4-3. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες πήγαιναν στήθος με στήθος στο σκορ, φτάνοντας στο 8-8, όμως σε εκείνο το σημείο “μίλησαν” οι Διάσημοι, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να γράφουν το τελικό 10-8 και να χαρίζουν τη νίκη στην ομάδα τους.

Σημειωτέον ότι αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Διάσημους, μετά τη χθεσινή τους νίκη που τους έδωσε το προνόμιο να δουν αγώνα του Champions League πίνοντας μπίρες. Ωστόσο, οι Μαχητές μπορούν να νιώθουν ικανοποιημένοι με το γεγονός ότι στο πιο κρίσιμο αγώνισμα της εβδομάδας, το αγώνισμα ασυλίας, επικράτησαν και εξασφάλισαν την παραμονή όλων των παικτών τους στο παιχνίδι, σε αντίθεση με τους Διάσημους που απόψε αποχαιρετούν έναν από τους παίκτες τους, ανάλογα με την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.