Survivor: Ένας ακόμα Διάσημος αποχωρεί από το παιχνίδι

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της επικοινωνίας.

Σε ένα κρίσιμο «Συμβούλιο του Νησιού» καλούνται το βράδυ της Τετάρτης οι «Διάσημοι», όπου ένας παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor. Ο Bo, η Λάουρα Νάργες, ο Κώστας Κοκκινάκης και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι οι τέσσερις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση και το τηλεοπτικό κοινό έχει αποφασίσει με την θετική του ψήφο τους παίκτες που επιθυμεί να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που όλοι οι παίκτες επιθυμούν, αφού η επικοινωνία με δικούς τους ανθρώπους τους τονώνει την ψυχολογία και τους δίνει τη δύναμη να συνεχίσουν την επιβίωσή τους στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μονοπώλησε για μια ακόμη φορά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.657.310 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 59,4% ενώ έφτασε μέχρι και 71% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 47,7%.

Το χθεσινό αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν χθες οι δυο ομάδες ήταν αρκετά δύσκολο κι ενώ οι «Μαχητές» προηγούνταν, οι «Διάσημοι» κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι υπέρ τους. Σ’ έναν αγώνα ντέρμπι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και με σκορ 10-9 έδωσαν τελικά τη νίκη στην ομάδα τους

 

Survivor: Πολλά τα νεύρα χθες στο παιχνίδι

Από ένα έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ παικτών των Διασήμων στιγματίστηκε το αγώνισμα επάθλου στο Survivor, καθώς τα νεύρα και η ένταση του παιχνιδιού έφεραν τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μπο σε σύγκρουση και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στα όριά της. 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που κατά γενική ομολογία τις τελευταίες μέρες έχει πολλά νεύρα, φώναζε σε κάθε Διάσημο την ώρα που έπαιζαν, κάτι που δημιούργησε εκνευρισμό, ενώ όταν ο ίδιος έχασε σε μία αναμέτρηση εκνευρίστηκε, φεύγοντας μακριά από τον πάγκο της ομάδας βρίζοντας.

Τα πράγματα ξέφυγαν όταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγινε έξαλλη μετά από μία κρίσιμη νίκη επί της Σάρας Εσκενάζη, με την οποία ισοφάρισε σε 9-9, επειδή δεν την άφηναν να ηρεμήσει. Μετά τη νίκη της, όλοι οι συμπαίκτες της έπεσαν πάνω της να την αγκαλιάσουν, όμως αυτή “εξερράγη” και απομακρύνθηκε φωνάζοντας “αφήστε με”. Στη συνέχεια, υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μπο, με τον πρώτο να πετάει και ένα μπουκάλι με νερό, και τον Γιώργο Χρανιώτη να προσπαθεί να μπει στη μέση σε ρόλο “πυροσβέστη”, ώστε να συγκεντρωθεί η ομάδα στον κρίσιμο τελευταίο αγώνα, που θα έκρινε και τον νικητή.

Και παρά τα νεύρα, τελικά οι Διάσημοι ήταν οι νικητές, καθώς στην τελευταία κούρσα ο Γιάννης Σπαλιάρας έχασε από τον Κώστα Κοκκινάκη, ο οποίος χάρισε μία πολύτιμη νίκη ψυχολογίας στην ομάδα του.

Το έπαθλο που κέρδισαν οι Διάσημοι ήταν να παρακολουθήσουν τον πρώτο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης από την άνεση των καναπέδων, και με συνοδεία μπίρας.