Survivor: Τρομεροί Μαχητές πήραν… για πλάκα την ασυλία!

Βαριά ήττα με 3-10 για τους Διάσημους, που θα πρέπει να αποχαιρετίσουν κάποιον παίκτη τους

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των Μαχητών να χαμογελάσουν! Στο κρίσιμο αγώνισμα ασυλίας, σε έναν απαιτητικό στίβο όπου είχε ιδιαίτερη σημασία η ταχύτητα, αλλά και η ευστοχία στον τελικό στόχο, οι Μαχητές ήταν πιο “διψασμένοι” για τη νίκη, την οποία πήραν τελικά με χαρακτηριστική ευκολία.

Το τελικό 10-3 είναι ενδεικτικό της κυριαρχίας των Μαχητών στον στίβο, ενώ νωρίτερα είχαν βρεθεί να προηγούνται και με 6-1, με τους παίκτες των Διασήμων να δυσκολεύονται να ακολουθήσουν το ρυθμό των αντιπάλων τους και μοιραία να οδηγούνται σε μία βαριά ήττα.

Έτσι, είναι πλέον οι Διάσημοι που βρίσκονται στη δύσκολη θέση να επιλέξουν τους παίκτες που θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, μία αποχώρηση που θα αφήσει την ομάδα τους ξανά με παίκτη λιγότερο (5 εναντίον 6), λίγο αφότου η αριθμητική ισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων είχε αποκατασταθεί με την αποχώρηση του Ορέστη Τσανγκ.

Οι δύο παίκτες των Διασήμων που δεν θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, καθώς εξασφάλισαν την ατομική τους ασυλία στη δοκιμασία που ακολούθησε, είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης.