Survivor: Παίρνει το δρόμο της επιστροφής ο Ορέστης Τσανγκ

Το κοινό "έσωσε" τους Γιάννη Σπαλιάρα και Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου

Χωρίς τον Ορέστη Τσανγκ θα συνεχίσει στο Survivor η ομάδα των Μαχητών, καθώς τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν πλήρως και στο αποψινό συμβούλιο του νησιού ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από το παιχνίδι, με το κοινό να “σώζει” τον Γιάννη Σπαλιάρα και την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.

Είχε προηγηθεί μία εκτεταμένη συζήτηση στο συμβούλιο του νησιού, μετά από μία αναφορά του Γιώργου Χρανιώτη στη διαδικασία της αποχώρησης, με τον γνωστό ηθοποιό να υποστηρίζει πως είναι μία ευχάριστη εμπειρία να είσαι υποψήφιος προς αποχώρηση, επειδή τίθεσαι στη διάθεση του κοινού και βλέπεις τι γνώμη έχει ο κόσμος για σένα.

Ο Ορέστης Τσανγκ εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του στα όσα ανέφερε ο παίκτης των Διασήμων, τονίζοντας πως για τον ίδιο είναι μία δυσάρεστη εμπειρία.

Ο ίδιος ανέφερε πως το προηγούμενο βράδυ έκανε έναν απολογισμό της παρουσίας του στο παιχνίδι και έβγαλε το συμπέρασμα ότι έχει ακόμα να προσφέρει στην ομάδα, αν του το επέτρεπε το κοινό, κάτι όμως που δεν έγινε.

Στις τελευταίες του δηλώσεις με τις οποίες έκλεισε το συμβούλιο του νησιού, ο Ορέστης αποκάλυψε ότι από την πρώτη μέρα είχε στο μυαλό του ένα ποίημα, παραφράζοντας την "Ιθάκη" του Κώστα Καβάφη: "Σαν βγεις στον πηγαιμό για τον Άγιο Δομίνικο, να εύχεσαι να'ναι μακρύς ο δρόμος...".

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την αποχώρηση του Ορέστη Τσανγκ από το παιχνίδι, πλέον οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο αριθμό παικτών: από έξι, με την αριθμητική ισορροπία να αποκαθίσταται.