Survivor: Πήραν το αίμα τους πίσω οι Μαχητές πριν την αποχώρηση

Μετά από δύο συνεχόμενες βαριές ήττες, κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας

Πήραν το αίμα τους πίσω οι Μαχητές! Μετά από δύο βαριές (όσο και κρίσιμες) ήττες στα αγωνίσματα ασυλίας και επάθλου φαγητού, στο αποψινό αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας η ομάδα των Μαχητών θριάμβευσε, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 10-6.

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή τίποτα δεν προμήνυε μία άνετη νίκη για τους Μαχητές, καθώς οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 4-4, όμως από εκεί και πέρα πέντε διαδοχικές νίκες έμοιαζαν να ρίχνουν στο καναβάτσο τους Διάσημους. Ωστόσο, αυτοί τα έπαιξαν όλα για όλα για να καλύψουν τη διαφορά, μειώνοντας από 9-4 σε 9-6, προτού με τη νίκη του επί του Μπο ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δώσει οριστικά τη νίκη στην ομάδα του.

Έτσι, λίγο πριν την αποχώρηση ενός εκ των παικτών τους )Ορέστης, Ελισάβετ και Γιάννης Σπαλιάρας οι υποψήφιοι), οι Μαχητές κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας, που αυτή τη φορά είχε μία ιδιαιτερότητα: οι παίκτες μπορούσαν αυτή τη φορά να στείλουν οι ίδιοι μηνύματα στους δικούς τους ανθρώπους, και είχαν για πρώτη φορά την ευκαιρία να "συζητήσουν" κανονικά μαζί τους, μέσω SMS.