Survivor: Τσουρέκια και σοκολατένια αυγά για τους νικητές

Συναρπαστικό αγώνισμα επάθλου στη σημερινή εκπομπή

Αγώνισμα επάθλου είχαμε σήμερα στο Survivor, με τον Τούρκο παραγωγό του ριάλιτι, Ατζούν Ιλιτζαλί, να αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή, αντικαθιστώντας τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο.

Υπό τις ιαχές του Ιλιτζαλί (σε ένα ιδιόρρυθμο μείγμα αγγλικών με σπαστά ελληνικά), οι Μαχητές είχαν από την αρχή την πρωτοκαθεδρία στο σκορ, και προηγήθηκαν με 4-1 και 6-3, όμως οι Διάσημοι δεν το έβαλαν κάτω και με τρεις συνεχόμενες νίκες ισοφάρισαν σε 6-6. Οι δύο ομάδες από εκεί και μετά πήγαιναν στήθος με στήθος (7-7, 8-8), όμως πρώτα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και μετά η Ειρήνη Παπαδοπούλου πήραν της δύο νίκες κόντρα στην Ελισάβετ που έδωσαν στους Διάσημους τη νίκη.

Το... πολυπόθητο έπαθλο που κέρδισαν οι Διάσημοι ήταν ένας πλούσιος πασχαλινός “μποναμάς” που περιελάμβανε τσουρέκια, κουλουράκια και σοκολατένια αυγά.

Υπενθυμίζεται ότι στην αυριανή εκπομπή, που θα είναι και η τελευταία πριν το Πάσχα, θα κριθεί το ποιος θα αποχωρήσει από την ομάδα των Διασήμων, με το κοινό να καλείται να “σώσει” με την ψήφο του δύο εκ των Γιώργου Αγγελόπουλου, Στέλιου Χανταμπάκη και Γιώργου Χρανιώτη.