Survivor: Αποχωρεί από το παιχνίδι η Ειρήνη

Από τρεις έως έξι μήνες θα χρειαστεί για να ξεπεράσει τον τραυματισμό της η παίκτρια των Μαχητών

Παρελθόν αποτελεί από το Survivor η Ειρήνη Κολιδά, μετά τον τραυματισμό της σε τροχαίο στο νησί του Άγιου Δομίνικου, ο οποίος ήταν σοβαρότερος από τους τραυματισμούς που υπέστησαν οι υπόλοιποι Μαχητές.

Όπως ανέφερε στο συμβούλιο του νησιού η Ειρήνη, οι γιατροί της δίνουν από τρεις έως έξι μήνες ανάρρωσης, και επομένως δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι. “Με στεναχωρεί αφάνταστα αυτό. Είμαι πολύ δυνατός άνθρωπος, το χυχολογικό μπορώ να το ξεπεράσω, αλλά το ότι είχα να δώσω πολλά ακόμη στο παιχνίδι με σκοτώνει. Αλλά δυστυχώς η ζωή έτσι είναι”, δήλωσε, και στη συνέχεια απευθύνθηκε στους συμπαίκτες της στους Μαχητές:

“Τους έχω εμπιστοσύνη, τους λέω και θα τους λέω μέχρι να φύγω κάποια πράγματα για να με θυμούνται. Θα είμαι μαζί τους, η ψυχή μου είναι μαζί τους, θέλω να συνεχίσουν να με κάνουν υπερήφανη”, είπε.

Αμέσως μετά, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως λόγω των εξελίξεων αυτών, για το Survivor η τελευταία εβδομάδα είναι σαν να μη συνέβη ποτέ: δεν κερδήθηκαν και δε χάθηκαν ασυλίες, ενώ δεν ισχύει η ψηφοφορία για την αποχώρηση από το νησί, στην οποία συμμετείχε τις προηγούμενες μέρες το κοινό.