Survivor: Πόσο σοβαροί είναι οι τραυματισμοί της Ειρήνης και του Μάριου;

Έσπασε δύο πλευρά η παίκτρια των Μαχητών, κάταγμα στον ώμο υπέστη ο Μάριος-Πρίαμος

Για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχαν οι Μαχητές, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης, ενημέρωσε τους παίκτες της ομάδας των διασήμων (οι οποίοι δε γνώριζαν τίποτα) ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης, στη σημερινή εκπομπή.

“Είναι όλοι καλά, δεν υπάρχει κάποιος μόνιμος τραυματισμός, έχουν όμως τραυματιστεί η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, τα υπόλοιπα παιδιά είναι όλα καλά”, είπε στους διάσημους παίκτες ο Σάκης Τανιμανίδης, διευκρινίζοντας πως η μεν Ειρήνη έσπασε δύο πλευρά, ο δε Μάριος υπέστη κάταγμα στον ώμο.

Ο παρουσιαστής του Survivor ανέφερε ακόμα πως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Μάριος θα είναι σε θέση να επανέλθει από τον τραυματισμό του σε λιγότερο από ένα μήνα, ενώ για την Ειρήνη θα χρειαστούν λίγοι μήνες για να επανέλθει.

Σημειωτέον ότι στο βαν στο οποίο επέβαιναν οι παίκτες των Μαχητών το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο δεν επέβαιναν οι Πάνος Αργιανίδης και Κώστας Αναγνωστόπουλος, οι οποίοι ήταν ήδη καθ' οδόν προς το νοσοκομείο για προηγούμενους μικροτραυματισμούς που είχαν υποστεί με άλλο όχημα.

Οι διάσημοι έμειναν έκπληκτοι στο άκουσμα των νέων και ρωτούσαν συνεχώς για την κατάσταση της υγείας των "αντιπάλων" τους, με τον Σάκη Τανιμανίδη να επαναλαμβάνει αρκετές φορές πως κανένας από τους τραυματισμούς δεν είναι μόνιμος και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες των Μαχητών

Στη συνέχεια, οι Μαχητές εμφανίστηκαν στο συμβούλιο του νησιού και μίλησαν για την εμπειρία τους, πλην του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη που λόγω της κατάστασής του δεν μπορούσε να μετακινηθεί από το νοσοκομείο.

Η Ειρήνη Κολιδά διηγήθηκε πως το μόνο που θυμάται από το τροχαίο είναι να την κρατάει αγκαλιά ο Κωνσταντίνος Βασσάλος, και ανέφερε πως κατάλαβε από την αρχή πως είχε σπάσει πλευρά και φοβόταν για εσωτερική αιμορραγία. “Προσπαθούσα να κρατήσω ανοιχτά τα μάτια μου”, τόνισε, σημειώνοντας πως θα πάρει πολύ χρόνο για να επανέλθει, αλλά θα επανέλθει. “Θέλω να βλέπω πάντα την αισιόδοξη πλευρά, θα μπορούσαμε να είχαμε πάθει χειρότερα”, είπε ακόμα.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Βασσάλος περιέγραψε πώς έγινε το τροχαίο: Ένα μηχανάκι προσπέρασε από τα αριστερά το βαν και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κινείτο στην αντίθετη λωρίδα, το οποίο στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε περίπου μετωπικά με το βαν, τονίζοντας πως “αν μας πετύχαινε πλάγια θα μπορούσαμε να αναποδογυρίσουμε”. Ανέφερε ότι επειδή είδε την πρώτη σύγκρουση της μηχανής με το αυτοκίνητο ήταν προετοιμασμένος και πιάστηκε από το σίδερο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρύτερα απ' όλους και να είναι αυτός που βοήθησε όσους είχαν ανάγκη μετά το τροχαίο.

Ο Ορέστης Τσανγκ διηγήθηκε πως από το τράνταγμα το σαγόνι του έφυγε δεξιά και το έβαλε ενστικτωδώς στη θέση του, ρωτώντας στη συνέχεια του συμπαίκτες του αν είναι στη θέση του, σημειώνοντας πως “για καλή μου τύχη δεν έπαθα κάτι παραπάνω”. Είπε ακόμα ότι οι πόνοι του είναι μόνο μυικοί και σημείωσε ότι “θέλω πολύ να μπορέσω να συνεχίσω στο παιχνίδι”.

Όλοι πάντως αναφέρθηκαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια στον Κωνσταντίνο Βασσάλο, αναγνωρίζοντάς του ότι βοήθησε πολύ με την ψυχραιμία του όλους τους συμπαίκτες του που είχαν πάθει σοκ από το ατύχημα και ευχαριστώντας τον για την πολύτιμη βοήθειά του.

“Δε χρειάζεται να μου πουν ευχαριστώ, ήταν καθαρά υποχρέωσή μου ό,τι κι αν έκανα. Πιστεύω ότι όποιος κι αν ήταν στη θέση μου θα έκανε το ίδιο”, αρκέστηκε να πει ο ίδιος.

Αποχωρεί από το παιχνίδι η Ειρήνη

Όπως ανέφερε κατόπιν στο συμβούλιο του νησιού η Ειρήνη, οι γιατροί της δίνουν από τρεις έως έξι μήνες ανάρρωσης, και επομένως δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι. “Με στεναχωρεί αφάνταστα αυτό. Είμαι πολύ δυνατός άνθρωπος, το χυχολογικό μπορώ να το ξεπεράσω, αλλά το ότι είχα να δώσω πολλά ακόμη στο παιχνίδι με σκοτώνει. Αλλά δυστυχώς η ζωή έτσι είναι”, δήλωσε, και στη συνέχεια απευθύνθηκε στους συμπαίκτες της στους Μαχητές:

“Τους έχω εμπιστοσύνη, τους λέω και θα τους λέω μέχρι να φύγω κάποια πράγματα για να με θυμούνται. Θα είμαι μαζί τους, η ψυχή μου είναι μαζί τους, θέλω να συνεχίσουν να με κάνουν υπερήφανη”, είπε.

Αμέσως μετά, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως λόγω των εξελίξεων αυτών, για το Survivor η τελευταία εβδομάδα είναι σαν να μη συνέβη ποτέ: δεν κερδήθηκαν και δε χάθηκαν ασυλίες, ενώ δεν ισχύει η ψηφοφορία για την αποχώρηση από το νησί, στην οποία συμμετείχε τις προηγούμενες μέρες το κοινό.