Έξαλλη η Παπαδοπούλου στο Πρωινό, κόμπλαρε και τη Σκορδά

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τη συνέντευξη με τις καλύτερες των προθέσεων, αλλά στην πορεία της κουβέντας το μόνο που κατάφερε ήταν να εκνευρίσει τη συνεντευξιαζόμενη που πετούσε το ένα καρφί, μετά το άλλο!

Η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε γεμάτη χαρά τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στο Πρωινό.

«Συγγνώμη, εγώ έχω ένα καλαμάκι, το μπουκάλι όμως που είναι;», αναρωτήθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου ψάχνοντας το νερό.

Στη συνέχεια, όταν η Φαίη Σκορδά επισήμανε ότι η ηθοποιός είναι αγαπητή και στις γυναίκες, εκείνη απάντησε: «Ναι; Να κάνω πρωινό, πιστεύεις»;

«Έχεις κάνει και εκπομπές...», σημείωσε η Φαίη. «Εγώ; Πότε καλέ;», ρώτησε όλο απορία η Δήμητρα.

Κορυφαία στιγμή, όταν η παρουσιάστρια ρώτησε την ηθοποιό τι μουσική ακούει. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έκανε παρατήρηση ότι η μουσική που ακουγόταν ως «χαλί» ήταν δυνατά!

Στη συνέχεια, ή κουβέντα ήρθε στο παρελθόν της ηθοπιού, με αποτέλεσμα η Δήμητρα να τη διακόψει ελαφρώς ενοχλημένη: «Να σου πω κάτι, άσε τη βιογραφία μου τώρα! Αυτή είναι για μετά θάνατον! Πάμε στα δικά μας».

Λίγο πριν κλείσουν την κουβέντα η Φαίη Σκορδά χαιρέτησε την καλεσμένη της ρωτώντας με χαρά: «Πότε θα σου κάνω το αφιέρωμα, να πούμε για τα παιδικά χρόνια;». «Όχι! Όχι! Αυτό δεν είναι η ώρα, είναι βιογραφία. Αυτά θα τα αναλάβουν άλλοι αγάπη μου, άστο εσύ! Εσύ είσαι για το παρόν!», απάντησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, κόβοντάς της τον αέρα!