Happy Day: Φόρεσαν λευκά στη πρεμιέρα και ευχήθηκαν… άσπρο στο μαύρο

Τι σχολίασαν για το τηλεοπτικό τοπίο

Οι παρουσιαστές του Happy Day καλωσόρισαν για ακόμα μία χρονιά τους τηλεθεατές μέσα από την συχνότητα του Alpha.

«Χαρά», «Αισιοδοξία, «Χαμόγελα», «Φως», «Άσπρο» με αυτές τις λέξεις να στολίζουν το πλατό η Σταματίνα Τσιμτσιλή ντυμένη στα λευκά μας καλημέρισε στην πρεμιέρα της εκπομπής λέγοντας:

«Δεν ξέρω αν η τύχη είναι μαζί μας, αλλά είστε εσείς σίγουρα μαζί μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Καλημέρα! Χαιρόμαστε πάρα πολύ που είμαστε πάλι εδώ, να πούμε αυτή την πρώτη καλημέρα, αυτή την καλημέρα που κρύβει έναν ενθουσιασμό, μια χαρά, μια γλυκιά προσμονή, γιατί όπως και να το κάνουμε μας λείψατε.

Γκρινιάζουμε λίγο για αυτό το τόσο πρωινό ξύπνημα, αλλά όταν περνάει ο καιρός, η αλήθεια είναι ότι μας λείπει αυτή η ωραία συνήθεια γιατί αυτό που έχουμε τα τελευταία 2,5 χρόνια μέσα από το Happy Day είναι πολύ όμορφο, πολύ ουσιαστικό, πολύ αληθινό και θέλουμε να συνεχίζουμε αυτή τη σχέση. Αυτή την αγάπη που λειτουργεί αμοιβαία και αμφίδρομα.

Αυτά που μας λέτε πάντα όταν μας συναντάτε έξω είναι τόσο όμορφα, είναι αυτά που μας κάνουν να θέλουμε να επιστρέψουμε εδώ, να αφήσουμε το σπίτι μας στα μαύρα σκοτάδια, την καθημερινότητα μας και να έρθουμε στη δική μας ρουτίνα, αυτή που φτιάχνοντας το πρωινό μας καφεδάκι, κάνουμε ωραία παρέα και συνειδητά αφήνουμε τα προβλήματα μας στην άκρη.

Γιατί ξέρω πολύ καλά ότι αυτά τα 2,5 χρόνια δεν ήταν εύκολα, ούτε για εσάς, ούτε για εμάς. Προβλήματα υπάρχουν, υπήρχαν και θα υπάρχουν, αλλά στο Happy Day όταν αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε αυτή την εκπομπή, αποφασίσαμε όλοι παρέα να αφήσουμε τα προβλήματα μας έξω και να επιλέξουμε να ξυπνήσουμε χαρούμενα και πολύ ευτυχισμένα. Έχω και μια μικρή να το πω αγωνία φέτος, γιατί τα πράγματα είναι λίγο περίεργα για κάποιους τηλεοπτικούς σταθμούς. Δεν είναι η ώρα όμως να τα συζητήσουμε, θα έχουμε την ευκαιρία με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου να πούμε πολύ περισσότερα».

Δείτε στο βίντεο τη πρεμιέρα Happy Day:

Η παρουσιάστρια έδωσε και το δικό της μήνυμα αναφορικά με την κατάσταση στα τηλεοπτικά:

«Άσπρο στο μαύρο, δεν είναι τυχαίο που σήμερα θα μας δείτε όλους ντυμένους στα άσπρα. Γιατί επιλέγουμε το άσπρο στο μαύρο, το φως στο σκοτάδι, το λευκό απέναντι σε όλες τις γκρι αποχρώσεις, αυτό θα κάνουμε στο Happy Day και φέτος»

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας, η Ελένη Τσολάκη και ο Κώστας Φραγκολιάς έκαναν την είσοδο τους στο πλατό ανανεωμένοι και με διάθεση για πειράγματα όπως απέδειξε και το χιουμοριστικό βίντεο από το καλοκαίρι τους...