Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Ελένης Βαΐτσου από το “Μπρούσκο”

Τι απαντά σχετικά με τις φήμες για την εκ νέου συμφωνία της αμοιβής της

Η Ελένη Βαΐτσου σε συνέντευξή της, στο περιοδικό ΟΚ, μίλησε μεταξύ άλλων για τις φήμες που κυκλοφορούν τόσο για την αποχώρησή της από το «Μπρούσκο» όσο και για τη δελεαστική οικονομική πρόταση που δέχτηκε από την παραγωγή για να παραμείνει στην σειρά.

Η ηθοποιός είχε δηλώσει ότι είχε κουραστεί και θέλει να σταματήσει από το Μπρούσκο. Αυτή τη φορά εξηγεί ακριβώς τι εννοούσα καθώς και το λόγο που το είπε.

«Δεν κουράστηκα από το Μπρούσκο, κουράστηκα από το πήγαινε-έλα στην Αθήνα και την Κύπρο. Είναι πολύ μεγάλο διάστημα, το κάνω αυτό για τρία χρόνια. Την πρώτη χρονιά έμενα μόνιμα στην Κύπρο, είχα αφήσει τα πάντα εδώ. Τη δεύτερη χρονιά ερχόμουν στην Αθήνα λίγο περισσότερο και φέτος κάθε εβδομάδα λόγω θεατρικών υποχρεώσεων. Αρχικά δεν γνωρίζαμε αν θα πήγαινε τρίτη χρονιά, πόσο μάλλον τέταρτη, αλλά είχε τόσο μεγάλη αποδοχή και αγάπη από το κοινό που θεωρήθηκε επιβεβλημένο. Όταν έκανα λοιπόν αυτή τη δήλωση υπήρχαν άλλα δεδομένα. Είναι μια παλιά δήλωση που παίζει ακόμα»

Και συνεχίζει ξεκαθαρίζοντας:

«Θα παραμείνω στη σειρά, αν και εφόσον συνεχιστεί», εξήγησε.

Σχετικά με τις φήμες για την εκ νέου συμφωνία της αμοιβής της υποστηρίζει:

«Δεν ισχύει τίποτα γιατί κανείς από όσους τα γράφουν δεν είναι στην παραγωγή ώστε να τα γνωρίζει. Ο καθένας κάνει τις υποθέσεις του και τις παρουσιάζει ως δεδομένες».

Παρόλα αυτά δεν παραλείπει να μας ενημερώσει για το ότι:

«Κάθε χρόνο οι συμφωνίες αλλάζουν για όλους τους ηθοποιούς. Καθένας ζητά αυτό που έχει ανάγκη, και όχι απαραίτητα χρήματα» και όσον αφορά το τι ζήτησε η γνωστή ηθοποιός...

«Αυτό θα μπορέσω να το πω μετά από λίγο καιρό».