Στροφή στην ποιότητα! Η Σάσα Μπάστα επέστρεψε στο Θέμο

Τι είπε για τη σχέση της με τον Valentino;

Η Σάσα Μπάστα, εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης στο πλατό του «Όλα Πρώτη Φορά» και θυμήθηκε με τον παρουσιαστή τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι αλλά και τη... στροφή στην ποιότητα!

Η πρώην μούσα του Θέμου Αναστασιάδη τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ριζικές αλλαγές στη ζωή της, ενώ δείχνει να έχει εξελιχθεί στο επαγγελματικό της κομμάτι και σε ό,τι έχει να κάνει με τις φωνητικές της ικανότητες. Σε αυτό φυσικά έχει συμβάλει η γνωριμία της και ο μεγάλος της έρωτας με τον Dj Valentino.

Τι είπε η ίδια για την εκπομπή «ΌΛΑ» από όπου και τη γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια;

«Και βέβαια μου λείπει το ΟΛΑ. Ξεχνιέται η «στροφή στην ποιότητα»; Είχαμε κάνει απίστευτα πράγματα. Δεν ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ. Αλλά νομίζω ότι το καλύτερο μου είναι τώρα. Τότε δεν ήμουν τόσο δυνατή. Δεν ήξερα να στήνομαι στον φακό ή πώς να ντύνομαι», είπε χαμογελώντας η Σάσα.

Ο Θέμος δεν έχασε την ευκαιρία να πειράξει την ξανθιά τραγουδίστρια η οποία δήλωσε πως αυτή την περίοδο «λιώνει» στη γυμναστική και συγκεκριμένα στις pilates προκειμένου να αποκτήσει σώμα - φέτες, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Μπρος τα κάλλη άλλωστε τι είναι ο πόνος;