Νίκος Μουρατίδης για το X-Factor: Έμαθα ότι ήταν χάλια. Το τι χάρηκα!

Ο πρώην κριτής σχολιάζει το φετινό «X-Factor» με τον δικό του τρόπο

O Nίκος Μουρατίδης σχολιάζει το φετινό «X-Factor», που θα μεταδίδεται από το ΣΚΑΪ και το μοναδικό πρόσωπο που μένει ίδιο είναι ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Αυτό λέγαμε με την Γκαγκάκη, πως μας φαίνεται που δεν θα είμαστε στο "Χ-Factor" και μου λέει καλύτερα, ζήσαμε 3 "Χ Factor" στην εποχή τους. Δεν πιστεύω ότι θα έχουν την ίδια ανταπόκριση χωρίς εμένα και την Γκαγκάκη και τον Λεβέντη. Ποιος θα πει την ατάκα θα πηδηχτώ από το παράθυρο; Τι να κάνει ο Θεοφάνους μόνος του; Ο Θεοφάνους θέλει το αντίπαλον δέος. Όπως και εγώ θέλω έναν Θεοφάνους για να λειτουργήσω. Σε αυτές τις επιτροπές δεν κάνει να είναι τραγουδιστές, γιατί οι τραγουδιστές δεν τσαλακώνονται, τα βρίσκουν όλα πολύ ωραία, το έχουμε δει. Και χάλια...

Σε αυτή την παραγωγή χρειάζονται άνθρωποι πίσω, μάνατζερς, παραγωγοί, ανιχνευτές ταλέντων... τέτοιοι χρειάζονται και να τα χώνουν κιόλας. Κι ευτυχώς έμαθα από τις οντισιόν της Θεσσαλονίκης ότι ήταν χάλια. Το τι χάρηκα! Σου λέω με την Γκαγκάκη ανοίγαμε σαμπάνιες! Δεν διστάζω να πω ότι κυνηγάω τις δουλειές με το τουφέκι, αν μου έλεγαν τώρα να πάω στο "X Factor" θα πήγαινα με τα 4. Αρκεί να ήταν αξιοπρεπή τα χρήματα και στην ώρα τους» δήλωσε στην κάμερα του Happy Day, ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Δείτε τι είπε στην συνέντευξη: