Game of Thrones: Δείτε τον Ελληνοκύπριο που συμμετέχει στη σειρά

Ο Ελληνοκύπριος Γιώργος Γεωργίου μίλησε στην εφημερίδα Espresso και στην Ελισσάβετ Κυρίτση για τη συμμετοχή του στο Game of Thrones, όπου υποδύθηκε τον «Razdal».

«Λατρεύω να παίζω τον Razdal στο "Game of Thrones". Λατρεύω να βλέπω τη σειρά κι έτσι το να συμμετέχω είναι για εμένα ένα όνειρο! Το σενάριο είναι υπέροχο, οι σκηνοθέτες και οι ηθοποιοί έξοχοι, και οι χώροι των γυρισμάτων εξωτικοί! Γνώρισα πολύ καλά την Emilia Clarke, ήταν κι εκείνη σπουδάστρια του Drama Centre, οπότε είχαμε πολλούς κοινούς καθηγητές. Το ίδιο και η Gwendoline Christie, η οποία έχει απίστευτη πλάκα! Είμαι φίλος με πολλούς ηθοποιούς από το καστ κι αυτό δείχνει το πολύ καλό ομαδικό πνεύμα που κυριαρχεί στο γύρισμα. Γελάμε πολύ! Θα με δείτε ξανά στη νέα σεζόν, που θα βγει στις 24 Απριλίου. Δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι για την εξέλιξη, οπότε θα πρέπει να περιμένετε για να δείτε. Είμαι ενθουσιασμένος».

Και κατόπιν συνέχισε, αναφερόμενος στους δράκους:

«Οι δράκοι ήταν... αρκουδάκια τοποθετημένα στην άκρη μιας σφουγγαρίστρας! Κάποιος τα κουνούσε. Τα υπόλοιπα έπρεπε να τα υποκρινόμαστε για να βγει το αποτέλεσμα, όταν θα έμπαιναν τα γραφικά. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις χωρίς να υπάρχει κάποιος απέναντί σου που αντιδρά, αλλά είναι υπέροχο μάθημα, το οποίο βοηθά στη συγκέντρωση».