“Όλοι οι Πόντιοι χωράνε” στο Ε TV

Ο Πόντος της καρδιάς μας, με τους χορούς και τα τραγούδια του, τα έθιμα και τις παραδόσεις του, έρχονται στο «Όλοι οι καλοί χωράνε» την Παρασκευή 27 Μαρτίου, δύο μέρες μετά την Εθνική μας επέτειο.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας υποδέχεται στο στούντιο δύο σημαντικούς ερμηνευτές του Ποντιακού τραγουδιού, τους Στάθη Νικολαϊδη και Δημήτρη Καρασαββίδη, τον συνθέτη Χρήστο Παπαδόπουλο, τους τραγουδιστές Λιζέττα Νικολάου και Ηλία Κλωναρίδη, αλλά και τον Κώστα Αγέρη, τον παίκτη που με την ποντιακή του λύρα έκανε όλους τους κριτές του «The Voice» να γυρίσουν τις καρέκλες τους μέσα σε 5 δευτερόλεπτα!

15 ποντιακές λύρες, συνοδεύουν τους 40 χορευτές από τους Συλλόγους Ποντίων Ασπροπύργου και Νίκαιας- Κορυδαλλού ενώ ο τραγουδιστής παραδοσιακών τραγουδιών Κώστας Μήτσης με 20 άτομα από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων ξεσηκώνουν το στούντιο με τραγούδια της Μακεδονίας και της Θράκης.

Κοντά μας οι Ολυμπιονίκες της πάλης Γιώργος Ποζίδης και Πέτρος Γαλακτόπουλος, οι ηθοποιοί Θόδωρος Ρωμανίδης και Θέκλα Μαντέλη, ο λαογράφος Γιώργος Χατζηελευθερίου, οι πρόεδροι Ποντιακών Ενώσεων Νίκος Κοπαλάς και Αθηνά Σωτηριάδου και οι νέες τραγουδίστριες Κυριακή Δερέμπεη και Ιωάννα Τσολερίδου.

Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 21.00, «Όλοι οι Πόντιοι χωράνε» στο Ε TV