Ποιος είνα ο αρχηγός της εκπομπής Κρατερός ή Κατερίνα;

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει την εκπομπή, "Στα Καλά Καθούμενα", το Σαββατοκύριακο στο κανάλι Εpsilon μαζί με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη. Η παρουσιάστρια μίλησε, στο περιοδικό TV Ζάππινγκ, για το αν έχουν διαφωνίες.

"Δεν έχει τύχει να τσακωθούμε. Τον ακούω πολύ προσεκτικά γιατί έχει σωστή κρίση, κάνει πολύ ωραίες προτάσεις, έχει πολύ ωραίες ιδέες - γιατί έχει. έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Επειδή, όμως είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με την τηλεόραση έχει ως αρχή του να ακούει, γιατί θέλει να γίνεται συνεχώς καλύτεροι, έχει πολλή όρεξη και μεγάλη χαρά όταν συμμετέχει και ο ίδιος σε αυτό που κάνουμε"

Δηλαδή έχεις εσύ τον πρώτο ρόλο;

"Υποχρεωτικά... λόγω πρότερου ανέντιμου βίου. Το έχει άλλωστε δηλώσει και ο Κρατερός δημοσίως ότι είμαι ο «αρχηγός» αλλά η αλήθεια είναι πώς η δουλειά είναι ομαδική. Ναι μεν κάποιος τελικά παίρνει τις αποφάσεις αλλά το σημαντικά είναι όλοι να αισθάνονται ότι μπορούν να δημιουργήσουν και να εκφραστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι ωραίο να πηγαίνεις χαμογελαστός στη δουλειά σου. Κι εμείς πηγαίνουμε χαμογελαστοί."

Παρακαλούμε περιμένετε ...