Τα μπουζούκια της δεκαετίας του ’70 στο «Όλοι οι καλοί χωράνε»

Δεκαετία του ΄70, λίγο πριν και αμέσως μετά την πτώση της χούντας, κάθε νύχτα η Αθήνα «παίρνει φωτιά». Από τις Τζιτζιφιές μέχρι τη Γλυφάδα τα μπουζούκια, μετατρέπονται σε χώρους εκτόνωσης των Ελλήνων. Πιάτα που σπάνε. Τραπέζια που αναποδογυρίζουν στην πίστα, τραγούδια που ανάβουν πάθη, παραγγελιές που προκαλούν μέχρι και σφαγές. Αυτήν την εποχή αναβιώνει το «Όλοι οι καλοί χωράνε» την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 21.00 στο E TV.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας υποδέχεται στο στούντιο τους τραγουδιστές- θρύλους της νυχτερινής διασκέδασης της δεκαετίας εκείνης, Κώστα Καρουσάκη, που ήταν στην πίστα τη νύχτα που ο Νίκος Κοεμτζής σκότωσε τρεις ανθρώπους για μια παραγγελιά, Μαίρη Μαράντη, Δημήτρη Κοντογιάννη, Γιάννη Ντουνιά Κώστα Σκόνδρα και την κόρη του συνθέτη Δημήτρη Μηλιού, τραγουδίστρια, Χριστίνα Μηλιού.

Κοντά μας η Γιούλη Καρουσάκη, (συγγραφέας του βιβλίου «Κώστας Καρουσάκης: τα λερωμένα και τα άπλυτα της νύχτας»), ο επιχειρηματίας Ανδρέας Κρικέλης (ένας από τους πιο πιστούς θαμώνες εκείνης της νυχτερινής Αθήνας), η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα, οι ηθοποιοί Μάγδα Τσαγγάνη, Βασιλική Αγγέλη και Αρετή Ζαχαριάδου, η χορεύτρια Οριεντάλ Στέλλα Καρδούτσου και οι χορευτές της Σχολής Rose Karra.

Τα μπουζούκια της δεκαετίας του '70 στο «Όλοι οι καλοί χωράνε» με τον Κώστα Χαρδαβέλλα, την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 21.00 στο E TV.