“Καν’ το όπως ο Άκης”: Το εβδομαδιαίο μενού του Άκη Πετρετζίκη

Ο Άκης Πετρετζίκης καθημερινά στις 16.50, μας προτείνει εύκολες και οικονομικές συνταγές με απλά υλικά, καθώς επίσης χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή των πιάτων.

Οι συνταγές από 2 έως 6 Φεβρουαρίου:

Δευτέρα 2/2: Ο Άκης μπαίνει στην κουζίνα και ετοιμάζει πεντανόστιμες συνταγές. Ξεκινάει με ζουμερές μοσχαρίσες μπριζόλες με σος από σόγια, συνεχίζει με σαλάτα λαχανικών, ενώ το μενού κλείνει με cheesecake λεμόνι.

Τρίτη 3/2: Τα παϊδάκια αποκτούν άλλη γεύση όταν τα συνοδεύσουμε με τη σάλτσα barbeque, που μας προτείνει ο αγαπημένος μας σεφ. Αφράτα γεμιστά muffins συμπληρώνουν το τραπέζι μας.

Τετάρτη 4/2: Μία διαφορετική συνταγή για burger μάς προτείνει σήμερα ο Άκης, με κιμά από φασόλια και λουκάνικο chorizo (λουκάνικο από την Ιβηρική Χερσόνησο). Ένα γρήγορο αλλά λαχταριστό στρούντελ μήλου είναι το γλυκό της ημέρας.

Πέμπτη 5/2: Ριγκατόνι με ραγού genovese είναι το πιάτο του σημερινού επεισοδίου, ενώ ο Άκης ετοιμάζει και εύκολα cupcakes με κολοκύθα.

Παρασκευή 6/2: Τρεις συνταγές μάς περιμένουν στο σημερινό επεισόδιο. Γλυκόξινο με γαρίδες, ανάποδη κρεμμυδόπιτα και σοκολατένιο κέικ με γάλα. Εύκολες αλλά ξεχωριστές και γευστικές συνταγές.