Ε, σ’ αυτό το άσυλο θέλεις να μπεις

Το American Horror Story ναι το είχα ακούσει. Ποτέ όμως δεν το είχα παρακολουθήσει και από τη στιγμή που το έκανα δεν στο κρύβω, ενθουσιάστηκα.

Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Αν δεν σου αρέσουν τα θρίλερ, το αίμα, οι δρώμενα με ανθρώπους με ψυχικές ασθένειες, οι ανώμαλες σκέψεις των ανθρώπων, οι εξωγήινες επισκέψεις και όλα αυτά μαζί, μην συνεχίσεις να διαβάζεις.

Αν όμως κάτι σε ιντριγκάρει σε όλα ή σε κάτι από τα παραπάνω, τότε σου βρήκα έναν επιπλέον λόγο να συντονιστείς με το Fox στο OTE TV από τις 18 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 23:20.

Και για να τα πάρω από την αρχή, ήμουν ανάμεσα σε εκείνους που παρευρέθηκαν στην προβολή του πρώτου επεισοδίου του 2ου κύκλου του  American Horror Story. Παρακολούθησα με ενδιαφέρον όσα διαδραματίζονταν στη μεγάλη οθόνη (είπαμε… έχει θρίλερ, αίμα, δρώμενα με ανθρώπους με ψυχικές ασθένειες, ανώμαλες σκέψεις των ανθρώπων, εξωγήινες επισκέψεις και όλα αυτά μαζί) και μάλιστα στο τέλος είδα και live ένα στημένο απ’ την παραγωγή “άσυλο”, μια ειδική έκθεση φωτογραφίας με καλλιτεχνικές φωτογραφίες με καλλιτεχνικές φωτογραφίες των πρωταγωνιστών της σειράς, και γενικότερα μπήκα σε ένα… Asylum concept που μου άρεσε πολύ.

Κατά τα άλλα, αξίζει να γνωρίζεις πως στο νέο κύκλο του American Horror Story, η πολυβραβευμένη Jessica Lange επιστρέφει ως μια καλόγρια που επιβλέπει τις εργασίες στο άσυλο και μια λεπτομέρεια σαν αυτή μπορεί να είναι και από μόνη της αρκετή για να ανεβάσει κατακόρυφα τη δημοτικότητα της σειράς. Επίσης, σημαντικό στοιχείο είναι και πως ο φετινός, νέος κύκλος του έχει τις περισσότερες υποψηφιότητες για Emmy από κάθε άλλη σειρά στην ιστορία της Αμερικανικής καλωδιακής τηλεόρασης.

Αυτά προς το παρόν. Τα υπόλοιπα από 18 Νοεμβρίου στο Fox… με θρίλερ, αίμα, δρώμενα με ανθρώπους με ψυχικές ασθένειες, ανώμαλες σκέψεις των ανθρώπων, εξωγήινες επισκέψεις και όλα αυτά μαζί.