H πρεμιέρα του Championnat και το Super Cup Ισπανίας στα κανάλια Novasports

Δείτε live 4 αγώνες στην έναρξη του γαλλικού πρωταθλήματος, καθώς και τις διπλές αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη

Το συναρπαστικό γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Championnat και o πρώτος τίτλος της σεζόν στην Ισπανία, έρχονται στα κανάλια Novasports! 

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Παρασκευή 12 Αυγούστου – Κυριακή 14 Αυγούστου θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες Μπαστιά – Παρί Σεν Ζερμέν, Μπορντό – Σεντ Ετιέν, Νανσί – Λιόν και Μαρσέιγ – Τουλούζ για την 1η αγωνιστική της Ligue 1. Επίσης, την Κυριακή 14 Αυγούστου και την Τετάρτη 17 Αυγούστου θα παρακολουθήσουν τις διπλές αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη για το Super Cup Ισπανίας. Όλοι οι αγώνες θα καλυφθούν από την υπηρεσία NovaGO και ηχητικά από το Novasports.gr.

Πιο αναλυτικά, οι φίλοι του ποδοσφαίρου για το Championnat θα παρακολουθήσουν την Παρασκευή 12 Αυγούστου στις 21:00 στο Novasports1HD τον αγώνα Μπαστιά – Παρί Σεν Ζερμέν σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Η συνέχεια είναι το Σάββατο 13 Αυγούστου στις 18:00 στο Novasports1HD με την αναμέτρηση Μπορντό – Σεντ Ετιέν. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιώργος Λιώρης. Την Κυριακή 14 Αυγούστου στις 16:00 το Novasports1HD θα δείξει το παιχνίδι Νανσί – Λιόν σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα και στις 21:45 επίσης το Novasports1HD θα καλύψει τον αγώνα Μαρσέιγ – Τουλούζ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.

Για το Super Cup Ισπανίας, την Κυριακή 14 Αυγούστου στις 23:00 θα διεξαχθεί ο 1ος τελικός ανάμεσα στην Κυπελλούχο Σεβίλλη και στην πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports2HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου. Ο επαναληπτικός τελικός, Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Αυγούστου στις 24:00 και θα προβληθεί από το Novasports1HD.

Σχετικά Tags
NOVA