Simpsons: Τι θα δείτε στο τελευταίο επεισόδιο…

Ο παραγωγός των Simpsons, Al Jean, αποκάλυψε πως θα ήθελε ενδεχόμενo φινάλε των Simpsons να οδηγεί στο πρώτο επεισόδιο της σειράς του 1989.

"Υπάρχει ένα τέλος που έχω πάντα στο μυαλό. Θα ήταν ωραίο αν το τελευταίο επεισόδιο που ετοιμάζεται να βγει σαν μεγαλοπρεπής χριστουγεννιάτικη παρέλαση, οδηγεί σε σόου των Χριστουγέννων, που θα ανοίγει το πρώτο επεισόδιο, με τίτλο "οι Simpsons ψήνονται σε δυνατή φωτιά" έτσι ώστε ολόκληρη η σειρά είναι ένας βρόγχος χωρίς τέλος. Κάτι σαν λούπα”, δήλωσε ο Jean.

"Αυτό θα ήταν ένας τρόπος για να συνοψίσουμε τη σειρά, κανείς όμως δεν μου ζήτησε ακόμα κάτι τέτοιο”, σημείωσε ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα independent.

Οι Simpsons είναι τόσο παραγωγικοί από μόνοι τους και θα ήταν σημαντικό το τέλος της σειράς να είναι εξίσου εντυπωσιακό και δημιουργικό, τη στιγμή που ήδη βρίσκεται στο 25ο έτος προβολής του.

“Νομίζω ότι είμαστε η σειρά με την καλύτερη βαθμολογία στο διαδίκτυο, οπότε μάλλον θα ήταν άκαιρο να μιλάμε για ένα τέλος που πρόκειται να έρθει σύντομα”, καταλήγει ο Al Jean.