«Μαμά, θα κάνω μπάντα» με τους Burger Project

Η μουσικοθεατρική, διαδραστική παιδική παράσταση «Μαμά, θα κάνω μπάντα» με τους Burger Project, που επί τρία χρόνια φιλοξενήθηκε στον «Ελληνικό Κόσμο» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού με αμείωτη επιτυχία, ταξιδεύει στην Ελλάδα και στις 4 Αυγούστου 2015 θα βρίσκεται στο Santorini Arts Factory.

Το «Μαμά, θα κάνω μπάντα» προσπαθεί να μυήσει μικρούς και μεγάλους στη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας μέσα από ένα διασκεδαστικό μουσικό ταξίδι. Η δημιουργική παρουσίαση των οργάνων και ο ρόλος τους σε ένα μουσικό συγκρότημα, ο αυτοσχεδιασμός, οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, τα «μυστικά» του ρυθμού στο χορό και το τραγούδι, είναι ορισμένα από τα θέματα που θα φέρουν τους μικρούς μας φίλους κοντά στη μουσική και θα διεγείρουν τη φαντασία τους.

Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, οι 'Burger Project' «χτίζουν» στα γρήγορα ένα μικρό μαγικό μουσικό κόσμο, παίζουν με τα παιδιά, χορεύουν, ερμηνεύουν τραγούδια από την πρόσφατη ομώνυμη δισκογραφική τους δουλειά αλλά και καινούργια μουσικά κομμάτια. Τα διαδραστικά παιχνίδια δε θα λείψουν: Παιδιά και ενήλικες συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, είτε επαναλαμβάνοντας ρυθμικά και μελωδικά μοτίβα είτε τραγουδώντας όλοι μαζί. Στο τέλος, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και η ζωντανή μουσική και ο χορός ξεσηκώνουν τις διαθέσεις!

Οι Burger Project είναι ένα από τα πλέον δραστήρια μουσικά συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής. Ξεχωρίζει για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργεια στις ζωντανές του εμφανίσεις. Με σημαντική εμπειρία στη μουσική αγωγή των παιδιών, οι Burger Project παρουσιάζουν το «Μαμά, θα κάνω μπάντα» προετοιμάζοντας τους μουσικούς του αύριο!

Ηλικίες: 3 έως 103 ετών
Διάρκεια: περίπου 80'

Αλ Μαλαπόλας: κιθάρα, φωνή
Προφέσορ Κόσμικ: πλήκτρα, φωνητικά
Μόσι Μόσι: τύμπανα, φωνητικά
Μίστερ Φίνγκερ: μπάσο, φωνητικά

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΕΧΝΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ, Παραλία Βλυχάδας, Σαντορίνη

Ημερομηνία: 4 Αυγούστου 2015, στις 21.00

Τιμή εισιτηρίων: 8 €, μειωμένο 5 €

Πληροφορίες: www.santoriniartsfactory.gr

Παρακαλούμε περιμένετε ...