Μια βραδιά stand up comedy με τον Δημήτρη Χριστοφορίδη

Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης παρουσιάζει από 3 Μαΐου 2015 την παράσταση stand-up comedy «Στα Βούτυρα» στο Θέατρο Άβατον.

Περιγραφή Παράστασης:

Το «Στα Βούτυρα» είναι η πρώτη stand up comedy παράσταση του κωμικού Δημήτρη Χριστοφορίδη. Βιώματα, φοβίες και άγχη που συμβαίνουν σε όλους μας και τελικά, άμα τα δεις με χιούμορ, δεν είναι και τόσο άσχημα όσο νομίζεις.

* Προσοχή η παράσταση περιέχει τοποθέτηση βωμολοχιών. Αν σοκάρεστε με την αναφορά λέξεων όπως πιπί, ποπό και μεμέ μην έρθετε.

Λίγα Λόγια για το Στα Βούτυρα:

Πήρα το τραίνο από Πλατύ και κατέβηκα Αθήνα. Στην διαδρομή άλλαξα. Έμαθα να λέω ψέματα και τα μαλλιά μου γκρίζαραν. Τόσο που να με βλέπει ο πατέρας μου και να με λυπάται. «Παντρέψου ρε, πως είσαι έτσι..»

Όλοι μου οι φίλοι βλέπεις κάνανε οικογένειες, βρήκανε δουλειές κανονικές. Ο Γιάννης με την Έφη, ο Δημήτρης με την Στέλλα, ενώ εγώ το παίζω μποέμ και κάνω Stand up comedy.

Δεν είναι αστεία. Είναι ασκήσεις ανώδυνου τοκετού.

Βιογραφικό Δημήτρη Χριστοφορίδη:

Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης ξεκίνησε να κάνει κωμωδία το 2008 στις «Νύχτες Κωμωδίας» της Λουκίας Ρικάκη. Από το 2011 δραστηριοποιείται μόνος του, έχοντας στο ενεργητικό του πάνω από 500 παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, οργανώνοντας και παρουσιάζοντας τα τελευταία 2 χρόνια το open mic «5 λεπτά δόξας» και συμμετέχοντας στα μεγαλύτερα ετήσια κωμικά event όπως το stand up for U, το Gazi comedy club καθώς και το Comedy Friday's στο Passport-art.

Έχει και ένα κύπελλο Ελλάδας στο Χάντμπολ με την μικτή Ανατολική Μακεδονίας-Θράκης.

Παίζουν: Δημήτρης Χριστοφορίδης και opening acts

Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3, Γκάζι

Ημερομηνία: 3, 17, 24, 31 Μαΐου 2015

Διάρκεια: 60 λεπτά

Τιμή εισόδου: 6.99 €

Πληροφορίες – Κρατήσεις: τηλ. 210-3412689
www.theatroavaton.gr