Md. Jojo: Μιούζικαλ μαύρο, σοκαριστικό και βέβηλο

Έξω βρέχει καταρρακτωδώς. Ένα μπουλούκι ηθοποιών, ξέμεινε στη γωνία Κεφαλληνίας και Κυκλάδων και απελπισμένοι μπαίνουν στο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ να σωθούν απ΄ τη μπόρα.

Ανεβαίνουν στη σκηνή και ανακαλύπτουν πως υπάρχουν θεατές στο θέατρο. Ευκαιρία για μια παράσταση. Αυτό δεν κάνουν όπου πάνε; Αυτό θα κάνουν και εδώ. Είναι ο θίασος της Md JOJO.

Ένα musical, μαύρο, σαρκαστικό και βέβηλο. Ηθοποιοί -δραπέτες του Bourlesque και του Γερμανικού καμπαρέ- έρχονται από ένα δικό τους παρακμιακό Μαχαγκόνυ και δεν διστάζουν να μας σαρκάσουν με τον τρόπο που μας σαρκάζει το τελευταίο παρακμιακό trans- cult θέαμα της πόλης.

Το ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ προετοιμάστηκε ανάλογα για το θίασο της Md. JOJO. Στη σκηνή και όχι μόνο. Οι ειδικές απαιτήσεις του μιούζικαλ θα εξυπηρετηθούν από μηχανισμούς και κατασκευές ανάλογες. Στην είσοδο, οι θεατές δεν θα πληρώνουν εισιτήριο, αλλά το μόνο το ποτό τους, που μπορούν να πίνουν κατά την διάρκεια της παράστασης.

Κείμενο, σκηνοθεσία, στίχοι τραγουδιών: Νίκος Καμτσής

Παίζουν: Δημήτρης Παπάζογλου, Ναταλία Στυλιανού, Γωγώ Βογασάρη, Τζούλια Διαμαντοπούλου, Νίκος Καραστέργιος, Πασχάλης Μερμιγκάκης, Αργύρης Γάλαρης

Παραστάσεις: Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή: 21.15

Διάρκεια: 1ώρα 25λεπτά

Γενική είσοδος: 15 ευρώ

( Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων, Τηλ. 210 8656004)