Μένω σπίτι και βλέπω παιδικές ταινίες

Αυτό το Σαββατοκύριακο μείνετε σπίτι και απολαύστε όλες τις νέες κυκλοφορίες παιδικών dvd  μαζί με τους μικρούς σας μπόμπιρες. Εκείνα θα ενθουσιαστούν με την ιδέα σας και εσείς θα ζήσετε λίγες στιγμές ηρεμίας.

Αν τους φτιάξετε και λίγο σπιτικό ποπκόρν η ημέρα θα τους μείνει αξέχαστη. Διαλέξτε λοιπόν μια απο τις παιδικές ταινίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα σε dvd, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε λίγη ηρεμία…

Ράλφ η επόμενη πίστα

Ο Ραλφ, γνωστός ως Καταστροφέας, είναι κακός ή τουλάχιστον έτσι του επιβάλλει ο άχαρος ρόλος που παίζει εδώ και δεκαετίες σ’ ένα κλασικό πια video game. Απέναντί του έχει τον καλό της υπόθεσης, τον Fix-It Felix που τον επισκιάζει σε εκνευριστικό βαθμό. Όταν ο Ραλφ αποφασίζει ότι βαρέθηκε να παίζει τον κακό, παίρνει την κατάσταση στα στιβαρά του χέρια και ξεκινάει μια περιήγηση σε όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. 
Σκοπός του είναι να αποδείξει ότι έχει όλα τα φόντα για να είναι κι αυτός ήρωας. Στη διαδρομή του από γενιά σε γενιά video games, θα συναντήσει την σκληροτράχηλη Sergeant Calhoun, αλλά και την απροσάρμοστη κι εριστική Vanellope von Schweetz, ενώ κάποια στιγμή θα απελευθερωθεί ένας θανάσιμος εχθρός που απειλεί όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. 
Θα προλάβει ο Ραλφ να αποδείξει ότι είναι ήρωας πριν ανάψει το Game Over;

Ξενοδοχείο για τέρατα

Καλώς ήλθατε στο Hotel Transylvania, το πολυτελές θέρετρο του Δράκουλα, όπου τα τέρατα και οι οικογένειες τους μπορούν να ξεδώσουν ελεύθεροι, χωρίς να τους ενοχλεί η ανθρώπινη παρουσία. 

Με αφορμή μια ειδική περίσταση, ο Δράκουλας έχει καλέσει για το σαββατοκύριακο μερικά από τα πιο διάσημα τέρατα του κόσμου, τον Φράνκεσταϊν και την νύφη του, την Μούμια, τον Αόρατο Άνθρωπο, μια οικογένεια λυκανθρώπων και πολλούς άλλους για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 118α γενέθλια της κόρης του Mavis. Για τον Δράκουλα, η φιλοξενία όλων αυτών των θρυλικών τεράτων κάθε άλλο παρά πρόβλημα είναι. Το ιδανικό σκηνικό όμως κινδυνεύει να καταρρεύσει από την παρουσία ενός κοινού θνητού που ανακαλύπτει τυχαία το θέρετρο και ξετρελαίνεται με την Mavis. 


Τίνκερ Μπελ: Το Μυστικό των Νεραϊδοφτερών

Η χαριτωμένη νεράιδα Τίνκερμπελ με την περιπετειώδη φύση, την επιμελώς ατημέλητη χαρακτηριστική κόμη και την αδυναμία της στα χαμένα αντικείμενα αναζητά συνεχώς καινούριους κόσμους. «Το Μυστικό των Νεραϊδοφτερών» είναι μια συναρπαστική ταινία κινουμένων σχεδίων που θα ξεναγήσει όλη την οικογένεια σε πρωτόγνωρα, μυστηριώδη και παγωμένα τοπία.

Η Τίνκερμπελ ξέρει ότι το Δάσος του Χειμώνα είναι μια απαγορευμένη περιοχή, αφού αν βρεθεί εκεί, κινδυνεύει να καταστρέψει τα φτερά της. Όμως η περιέργεια της την οδηγεί στο μυστηριώδη αυτόν τόπο, όπου θα της συμβούν καταπληκτικά πράγματα. Τα φτερά της όχι μόνο δεν καταστρέφονται, αλλά αρχίζουν να λαμπυρίζουν. Κι όχι μόνο αυτό. Η Τίνκερμπελ θα συναντήσει την Κυάνεια της οποίας τα φτερά θα λαμπυρίσουν κι αυτά, μόλις οι δυο τους έρθουν κοντά. Πολύ σύντομα θα ανακαλύψουν ότι είναι αδερφές και μια υπέροχη φιλία θα ανθίσει παρόλα τα εμπόδια. Θα καταφέρουν να παραμείνουν κοντά χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο το Καταφύγιο των Νεραϊδών;

ParaNorman, μια Μεταφυσική Ιστορία

Ένα μικρό αγόρι, ο 11χρονος Νόρμαν, μοιάζει να είναι υπέρ του δέοντος επικοινωνιακό, δεδομένου πως δεν σταματά ποτέ να ακούει και να συνδιαλέγεται με κόσμο… ιδίως μάλιστα με το υπερπέραν και συγκεκριμένα με τους νεκρούς (φαντάσματα, ζόμπι, μάγισσες) που φαίνεται να τον προτιμούν ιδιαιτέρως. 

Πολλές φορές, η παρέα του από το υπερπέραν είναι προτιμότερη από την ίδια του την οικογένεια που φαίνεται να τον θεωρεί, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, φρικιό. Όταν ο Νόρμαν καλείται να σταματήσει την κατάρα μιας κακιάς μάγισσας που απειλεί να ξυπνήσει τους νεκρούς από τον αιώνιο ύπνο, ολόκληρη η πόλη, αναγκαστικά, αναγνωρίζει τις μεταφυσικές του δυνάμεις και επαφίεται σε αυτές ώστε να σωθεί.