Δώρο… τέχνης για τη νέα χρονιά

Η Βαρβάρα Γεροδήμου μετατρέπει ένα απλό ημερολόγιο σε αντικείμενο Τέχνης, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο και άκρως χρηστικό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βγάζοντάς σας από την κουραστική διαδικασία της επιλογής εορταστικού δώρου, το ημερολόγιο 2014 γίνεται το αγαπημένο αντικείμενο τόσο για εσάς όσο και για τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Ο κάθε μήνας αντιστοιχεί και σε ένα διαφορετικό έργο της καλλιτέχνιδος, ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται και κάποια από την καινούρια της συλλογή με απεικονίσεις τοπίων και γυναικείων φιγούρων πάνω σε λινάτσα.

Η ιδιαίτερη αισθητική με τα παραδομένα τοπία στην “εύφορη” σιωπή, τις γυναίκες βυθισμένες στις σκέψεις τους και την έννοια του ονείρου να γίνεται αισθητή παντού, ο κάθε μήνας του 2014 αποκτά το δικό του ενδιαφέρον, μέσα από τον καμβά της ταλαντούχας ζωγράφου.

Οργανώστε, λοιπόν, το νέο έτος από τώρα, αποκτώντας το ημερολόγιο της Βαρβάρας Γεροδήμου, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της καλλιτέχνιδος για βοήθεια και στήριξη στο Χαμόγελου του Παιδιού.

Το ημερολόγιο είναι διαθέσιμο στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Ιανός, Ευρυπίδης, το Public, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της ζωγράφου www.gerodimou.com. Η τιμή του ανέρχεται στα €10. 

Παρακαλούμε περιμένετε ...