Συλλεκτική κούπα για… καλό σκοπό

Μια ξεχωριστή κούπα, μια μοναδική υπογραφή, ένα αστέρι που πραγματοποιεί επιθυμίες παιδιών: ο Φιλανθρωπικός μη κερδοσκοπικός Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και ο νέος Πρεσβευτής του, Στέλιος Παρλιάρος, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ενισχύσουν τις ελπίδες των παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Θέλοντας να ζεστάνουμε τις παιδικές καρδιές και αυτά τα Χριστούγεννα, σχεδιάσαμε μια ιδιαίτερη κούπα, που φέρει την αυθεντική υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου: ένα έμβλημα της γλυκιάς νότας που μπορεί να αποκτήσει η κάθε μας στιγμή, αν φροντίσουμε για αυτήν. Ας τη φροντίσουμε προσθέτοντας υλικά όπως η αγάπη, η κατανόηση, η συμπόνια.

Μέσα σε αυτή τη μοναδική κούπα, ο Στέλιος Παρλιάρος μοιράζεται με όλους μας την προσωπική του συνταγή για το πιο απολαυστικό ρόφημα σοκολάτας που έχουτε γευτεί, γραμμένη σε χαρτί από πάπυρο. Ένα δώρο που θα δώσει χαρά και σε περισσότερους ανθρώπους πέρα από τον παραλήπτη του…

Τιμή συλλεκτικής κούπας: 12.00€

Θα τη βρείτε στα bazaar και στα γραφεία του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) καθώς και στα καταστήματα του κ. Παρλιάρο, στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά.

Τα έσοδα των πωλήσεων θα διατεθούν για να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, κάνοντάς τα να ξαναπιστέψουν πως όλα στη ζωή είναι πιθανά...ακόμη και το να γίνουν καλά!

Παρακαλούμε περιμένετε ...