Το Zumba συναντά τη φιλανθρωπία

Στις 13 Ιουλίου όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο προπονητικό κέντρο Baseball στο Ελληνικό.

Το πρώτο Zumba Charity Festival είναι γεγονός και κατά τη διάρκειά του περισσότεροι από 100 προπονητές θα μας καθοδηγήσουν στο πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα χορευτικής γυμναστικής που δημιουργήθηκε ποτέ, μέσα από ένα ιδιαίτερο στιλ γυμναστικής που συνδυάζει την εκγύμναση με το χορό και το party.

Το Προπονητικό Κέντρο Baseball, που έχει φιλοξενήσει στο πρόσφατο παρελθόν μεγάλα φεστιβάλ, ενδείκνυται για την άνεση που προσφέρει στο κοινό καθώς ο χώρος διαθέτει εξέδρα, γκαζόν, ειδικούς χώρους στάθμευσης, κ.α. παροχές που βοηθούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Εκτός όμως από διασκέδαση που θα μας προσφέρει το Zumba Charity Festival, θα έχει και ένα ιδιαίτερο σκοπό: την ενίσχυση του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση, ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΙΟF) και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO), το οποίο έχει αναδείξει τεράστιο κοινωνικό έργο. Πιο συγκεκριμένα, μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο "Σπίτι της Σκελετικής Υγείας", ένα πρότυπο κέντρο σκελετικής υγείας.

Χορός, γυμναστική, θετική ενέργεια, μουσική, και πολλές- πολλές άλλες εκπλήξεις θα πλαισιώνουν την μεγάλη γιορτή Zumba Fitness που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουλίου στο Προπονητικό Κέντρο Baseball (στην Πρώην Αμερικάνικη Βάση στο Ελληνικό).

Βάζουμε τα αθλητικά μας παπούτσια και ενισχύουμε έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό μέσα από τη συμμετοχή σας!

Ώρα έναρξης: 19:00

Εισιτήρια: Από 6 ευρώ

Τι είναι το Zumba; Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

(Προπονητικό Κέντρο Baseball, Πρώην Αμερικάνικη Βάση Ελληνικό)