Η Κηφισιά γεμάτη λουλούδια, για 59η φορά

Από τις 7 ως και τις 26 Μαΐου θα παραμείνει ανοιχτή η Ανθοκομική έκθεση της Κηφισιάς, η οποία φέτος βρίσκεται έναν μόλις χρόνο πριν τα 60α της γενέθλια.

Το ραντεβού είναι καθημερινό και δίνεται στο Άλσος “Δημήτρης Ζωμόπουλος” ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 8 Μαΐου, στις 20:00 το βράδυ.

Μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον μοναδικό για την Αττική, οι σημαντικότεροι Έλληνες ανθοπαραγωγοί εκθέτουν για μια ακόμα χρονιά τα ωραιότερα φυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, ενώ ένας από τους σκοπούς της διοργάνωσης, που επίκεντρο έχει το λουλούδι και την ενασχόληση του ανθρώπου γύρω από αυτό και το φυσικό περιβάλλον, είναι να μεταδώσει αισιόδοξα μηνύματα για ένα καλύτερο αύριο στους επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους.

Όπως κάθε χρόνο, τα εκθεσιακά περίπτερα έχουν στόχο να δώσουν ιδέες για το πώς θα φτιάξουμε τον κήπο και τη βεράντα μας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να επιλέξουν φυτά και λουλούδια ανάμεσα σε περισσότερα από 2000 είδη, κυρίως ελληνικής παραγωγής. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων μέσα στα αρώματα και τα χρώματα του Άλσους Κηφισιάς “Δημήτρης Ζωμόπουλος”.

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 10:00-22:00

Είσοδος: 1,5 ευρώ (εξαιρούνται ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και παιδιά ηλικίας έως 12 ετών)