Ψωνίζοντας… με το κιλό, στο Μοναστηράκι

Διαλέγεις, ζυγίζεις, αγοράζεις! Αυτό είναι το concept του Kilo Shop το οποίο όπως όλα δείχνουν θα αποκτήσει φανατικό κοινό.

Η αγάπη για τα vintage ρούχα και αξεσουάρ των περασμένων δεκαετιών αποτέλεσε απλώς την αφορμή για τη δημιουργία του.

Από εκεί και πέρα, η ιδέα εξελίχθηκε, πάτησε σε αντίστοιχες του εξωτερικού και έτσι εδώ και λίγο καιρό μπορεί να έρθει εδώ κανείς και να βρει περισσότερες από 9.000 προτάσεις σε ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία χωρίζονται σε κατηγορίες και τιμολογούνται ανάλογα με την αξία τους.

Τι σημαίνει αυτό; Πρακτικά ότι σε κάθε ένα από τα τμήματα του καταστήματος ο επισκέπτης μπορεί να βρει αυτό που επιθυμεί, να το ζυγίσει και να το αγοράσει μαζί με αντίστοιχες προτάσεις πληρώνοντας όχι την “πραγματική” του αξία, αλλά εκείνη που είναι ανάλογη με το βάρος του.

Στο Kilo Shop θα βρείτε μεγάλη ποικιλία τέτοιων vintage και επιλεγμένων πιό σύγχρονων ενδυμάτων, ανδρικών και γυναικείων, για όλες τις ηλικίες. Από παντελόνια, φούστες, πουκάμισα, t-shirt, φορέματα, jean, πουκάμισα και τζάκετ denim, δερμάτινα τζάκετ, sheepskin, γούνες, παπούτσια, τσάντες, φουλάρια, καπέλα, εσώρουχα, κοσμήματα, περούκες ακόμη και νυφικά... Όλα καινούργια ή και μεταχειρισμένα.

Σίγουρα είναι μια πρωτότυπη ιδέα που αξίζει την προσοχή μας.

Ερμού 120, Μοναστηράκι