Κάρμεν με δωρεάν είσοδο στο προαύλιο του Αρχαιολογικού Μουσείου

Την «Κάρμεν», το εμβληματικό έργο του Ζορζ Μπιζέ, παρουσιάζει η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με διακεκριμένους καλλιτέχνες από το χώρο του λυρικού θεάτρου, το Σάββατο, 25 Ιουλίου, στις 9 μμ, στο προαύλιο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με το Μουσείο.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Μαρίτα Παπαρίζου (Κάρμεν), Χρήστος Δεληζώνας (Ντον Χοσέ), Σωτήρης Τριάντης (Εσκαμίγιο), Μάιρα Μηλολιδάκη (Μικαέλα), Μαριάννα Μανσόλα (Φρασκίτα), Ρόζα Πουλημένου (Μερσέδες), Γιώργος Ματθαιαδάκης (Ντανκάιρε), Γιάννης Κάβουρας (Ρεμεντάδο), Βασίλης Ασημακόπουλος (Θουνίγα). Την αφήγηση θα κάνει η Έφη Μηνακούλη.

Το Φεστιβάλ στο προαύλιο του Αρχαιολογικού Μουσείου θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουλίου και περιλαμβάνει μία σειρά εκδηλώσεων με παραστάσεις μουσικής, θεάτρου και χορού, καθώς και κινηματογραφικές προβολές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του φεστιβάλ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210 52 84 800 ή να επισκεφτούν το www.opanda.gr

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.