Το Carroten κάνει beach party!

Το Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα, διοργανώνει για 5η χρονιά τα καλύτερα απογευματινά beachparties συνεχίζοντας την «παράδοση» που έχει να ανατρέπει τους κανόνες & να μας συντροφεύει κατάλληλα και το φετινό καλοκαίρι.

Για πρώτη χρονιά φέτος, με την συμβολή της Panik Records, που επιμελείται και την παραγωγή, θα πραγματοποιηθεί ένα και μοναδικό στην Αττική!

Η Demy, το απόλυτο success story της δισκογραφίας στην pop σκηνή τα τελευταία τρία χρόνια, και ο νέος ραπερ που προκαλεί τις εντυπώσεις, Mikeμαζί με αγαπημένους Panik Artists μας προσκαλούννα τραγουδήσουμε και να χορέψουμε στους ρυθμούς του φετινού Carroten Hit Single «Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα»!

Ανάμεσα τους οι Boys + Noise, Freaky Fortune, Risky kidd, Marios Brazil, Mark Angelo, Courtney, & Bizzy Boo συναντούν το Carroten, το αγαπημένο αντηλιακό των Ελλήνων, επί σκηνής το απόγευμα της Κυριακής 13 Ιουλίου 2014 και μας προετοιμάζουν κατάλληλα για τις καλοκαιρινές διακοπές που έρχονται.

Οι εκπλήξεις του Carroten Beach Party by Panik Records δεν σταματούν όμως εδώ...

Carroten Boys & Girls, παιχνίδια και διαγωνισμοί που θα πραγματοποιηθούν εκείνη την ημέρα θα δημιουργήσουν τον απαραίτητο παλμό και ένα ατελείωτο beach party θα ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι με τον Sfera 102,2 να «παίζει» αδιάκοπα με τις μεγαλύτερες Ελληνικές & ξένες επιτυχίες.

Το καλοκαιρινό ραντεβού δίνεται την Κυριακή 13 Ιουλίου στο S beach @ South Coast (Α’ Πλάζ Βούλας – Κ. Καραμανλή 4, Βούλα) στις 14:00.

Το live ξεκινάει στις 17:00.